I vårt område i Västra Skrävlinge bor hela världen.
”Hej Sommar 2018!” är tillfällen för barn i åldern 6-11 år att träffas och ha kul tillsammans, under några timmar i sommaren, genom olika aktiviter som handlar om lek, pyssel och att träffa nya vänner.
Alla är välkomna, oavsett religion tro och tradition.

Platser och tider

Vi träffas i församlingshemmet vid den vita kyrkan som ligger nära Ögårdsparken (Adress: Västra Skrävlinge Kyrkoväg 16, 212 37 Malmö). Vi är både inomhus och utomhus så ha  kläder efter väder!

Vi börjar kl. 10.00 och slutar kl. 13.00

Varje dag äter vi en enkel vegetarisk lunch. Det är gratis att vara med.

Så här går det till

Du ringer till oss och anmäler att ditt barn ska komma, vilka dagar det gäller och
vilken ålder ditt barn har: Församlingspedagog, Annika Nilsson  040-27 92 35.
Det går också bra att komma hit med ditt barn då träffarna är när vi börjar kl. 10.00.

Veckodagar

Vecka 26: måndag 25 juni, tisdag 26 juni, onsdag 27 juni
fredag 29 juni utflykt/studiebesök, tider och info kommer senare för dem som varit med på veckans träffar. (någon anmälningsavgift kan förekomma!)

Vecka 27: måndag 2 juli, tisdag 3 juli, onsdag 4 juli
fredag 6 juli utflykt/studiebesök, tider och info kommer senare för dem som varit med på veckans träffar. (någon anmälningsavgift kan förekomma!)

Vecka 28: måndag 9 juli, tisdag 10 juli, onsdag 11 juli

Frågor och anmälan