Västra Skrävlinge kyrka

Barn & Familj

Det händer en massa spännande saker i vår kyrka. Ingen av våra grupper kostar pengar att vara med i. Vill du veta mer eller undrar över något, hör av dig till Annika Nilsson tfn:040-27 92 35. Välkommen att prova på det som passar dig!

vastra_skravlinge_babycafe_forminskad

Sång och lekcafé
För föräldrar med barn 0-18 månader. Tillfälle att träffas i församlingshemmet mellan kl.10.00–12.00. Fika, lek, prat, gemenskap och sångstund.

Mässa med tjocka släkten
En söndag i månaden är det Mässa med Tjocka Släkten, kl. 11.00. Då är gudstjänsten särskilt anpassad för dig med spring i fötterna och stora frågor i huvudet. Efteråt bjuder vi på korv med bröd och soppa i församlingshemmet.

img_20150302_190558-300x300Klubb Fisken
Träffa kompisar och ha kul! För dig mellan 6 och 12 år. Vi leker, busar och pysslar en gång i veckan.Tisdagar kl. 16.30-18.00.

Söndagsskola
Under ett par söndagar under terminen välkomnar vi särskilt barn till mässan. Vi börjar en stund tillsammans inne med församlingen i kyrkan kl. 11, sedan går vi in i församlingshemmet. Vi pratar om söndagens tema utifrån barnens frågor och funderingar och läser barnens bibel. Sedan gör vi något kreativt – pysslar, bakar eller leker något som fördjupar temat. Ibland går vi in i kyrkan igen och visar något vi gjort eller övat på. När gudstjänsten är slut finns det alltid en enkel lunch för alla som vill. Har man som vuxen inte möjlighet att vara med under söndagen så kan barnen komma mellan kl. 10.45-12.45 (då ingår lunchen). Varmt välkomna!

Familjekvällar
Vi samlas till familjekväll i församlingshemmet kl 16.30- 18.30, för familjer med barn 0-14 år. Mat, lek, pyssel, gemenskap och andakt.

För dig som gillar att sjunga:
Kolla in vår barnkör och våra pop up-körer under fliken Musik.

Inga kalenderhändelser hittades.