Västra Skrävlinge kyrka

Konfirmand

Gud, världen och vi! Att konfirmeras är att göra en slags resa. En resa som inte kräver pass eller kamera – utan som handlar om att i gemenskap med andra – fundera över livets stora frågor.

I den här gruppen kommer mycket att handla om oss tillsammans. Om vilka vi är som människor. Är vi varandras medmänniskor? Hur kan vi vara det? Och vad har Gud med saken att göra? Konfirmandtiden är en möjlighet för dig; att i skratt och lek, läger och samtal komma nära dessa stora frågor.

Även om konfirmandtiden till största del är en osynlig inre resa – så gör vi också en geografisk resa i slutet av konfirmandtiden till ett resmål inom Europa. Denna resa kostar ingenting, hela konfirmandtiden är helt kostnadsfri.

Start: 8 november 2018
Läger: 30 maj -2 juni 2019 åker vi på en resa till Rom, Italien