Advent och jul i Malmös kyrkor 2018

Under december månad händer det mycket i Malmös kyrkor: stämningsfulla konserter, tindrande luciatåg, högtidliga adventsgudstjänster, julmarknader, julkrubbor och mycket mer.

På den här sidan har vi samlat allt som händer för att det ska vara lätt för dig att hitta rätt. Här kan du även hitta information om vilka kyrkor som har öppet julfirande med mat och gemenskap under Julafton, Juldagen och Annandagen samt information om hur kyrkan på andra sätt kan stötta och finnas till hands för dig under julen.

FIRA GUDSTJÄNST I ADVENT OCH JUL

Här hittar du alla gudstjänster och mässor som hålls i kyrkorna under den närmaste tiden.

LYSSNA PÅ STÄMNINGSFULL MUSIK

Under december månad fylls kyrkorna av stämningsfull advents- och julmusik i form av konserter, körsång, luciatåg och andra musikevenemang.

DU ÄR INTE ENSAM – FIRA JUL I GEMENSKAP

Ingen som inte vill ska behöva fira jul i ensamhet. Svenska kyrkan Malmö ordnar julfirande i gemenskap i ett antal kyrkor under julhelgen.