Drop in-dop i Fosie kyrka lördagen den 27 april

Alla är välkomna oavsett ålder. Kanske blev det aldrig tid för dop, kanske kändes det för stort och omständigt. Drop in-dop är en möjlighet att komma till kyrkan och låta döpa sitt barn eller sig själv utan att behöva boka tid. Vi ordnar allt och bjuder även på ett litet dopkalas i församlingsgården efteråt med tårta.

Hur går det till?
När du kommer till församlingsgården (det gula huset med röda taket bakom kyrkan) får du träffa en präst och prata om dopet. Sedan firar vi en kort dopgudstjänst i kyrkan just för dig eller ditt barn. Det finns dopklänning att låna för de som vill. Anmälan är öppen kl 11.00-16.00 och första dopet är kl 12.00

Vad krävs?
Vid vuxendop, ta med legitimation på den som ska döpas. Är den som ska döpas under 18 år krävs medgivande och legitimation från barnets samtliga vårdnadshavare. Personnummer behöver anges för alla som döps.

Dag/tid/plats: lördag 27 april kl 11.00-16.00 i Fosie kyrka

Har du några frågor?
Välkommen att kontakta Ragnhildur Jónasdóttir, präst.
ragnhildur.jonasdottir@svenskakyrkan.se