Sitt inte ensam med din oro. Kyrkan finns här för dig. Lyft luren och ring 040-27 92 48 för att boka samtal en diakon.

Telefonlinjen öppen varje dag under april och maj

Med anledning av coronavirusets spridning och den isolation det innebär för många människor har diakonerna i Malmö öppnat en särskild telefonlinje.  Diakonerna  tar emot bokningar av samtal varje dag under april och maj. Vardagar är telefonlinjen öppen kl. 10–12 och kl. 13–15. Helger är det öppet mellan kl. 13–15.

När du behöver prata med någon andra tider på dygnet

Behöver du prata med någon annan tid än ovanstående kan du vardagar dagtid ringa 040-27 90 00 och be att få prata med en präst eller diakon.

Mellan kl. 17–08 har jourhavande präst öppet. Du når jourhavande präst genom att ringa 112 och be att få tala med Jourhavande präst. Länk till Jourhavande präst på www.svenskakyrkan.se