På Kristi himmelsfärds dag  den 21 maj, finns det åter igen möjlighet att fira gudstjänst i vissa av Svenska kyrkan Malmös kyrkor.

Sen innan påsk har Svenska kyrkan Malmö firat gudstjänst utan allmänheten på grund av coronakrisen. Gudstjänster har ändå firats med präst och musiker, och i många fall sänts på webben. Nu öppnar kyrkorna åter igen upp för alla.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer på max 50 personer gäller och i vissa kyrkor är begränsningen satt lägre på grund av trånga utrymmen.

Varmt välkommen till kyrkan igen.

Se webben eller ring 040-27 90 00 för att se vilka kyrkor som är öppna för gudstjänst på söndag.

Om du inte har möjlighet att ta dig till kyrkan kan du också ta del söndagens budskap genom

• Facebook eller YouTube där många kyrkor lägger ut musikandakter (sök på din närmsta kyrka)
  • Se alla webbsända gudstjänster från Malmö via kalendern
  • Läs ”Tankar inför helgen”, där präster funderar utifrån kommande söndags texter;
  • Sveriges Television visar varje söndag fina gudstjänster från hela Sverige