duva_konfirmand

Sommargruppen

Välkommen att konfirmera dig i Bunkeflo Strandkyrka 2020

Följ med på ett oförglömligt läger sommaren 2020! Under två veckors tid lär vi känna Gud och varandra genom musik, gudstjänster, lekar, fest och äventyr. Platsen för vårt sommarläger är Bökebäcksgården, beläget på Kullahalvön.

Konfirmationsläsningen inleds på ”hemmaplan” redan i november med en upptakt och därefter träffar en gång i månaden. Likaså har vi ett helgläger så att alla lär känna varandra ordentligt inför sommaren. Som konfirmand ingår det att du deltar i församlingens gudstjänstliv och på så sätt får en djupare förståelse för en av kyrkans största uppgifter: att fira gudstjänst.

Dag och tid: Vi har en upptakt i november och därefter träffas vi en gång i månaden fram till sommarlägret.

Läger: Ett helgläger tidigt under vårterminen. Direkt efter skolavslutningarna i juni åker vi iväg på ett nästan två veckor långt sommarläger.

Konfirmation: 28 juli 2020

Quben

ga_quben

Quben är en ungdomsgrupp från 15 år och uppåt. Vi träffas söndagar kl.18 i Strandkyrkan.

Under terminerna har vi en massa olika projekt på gång. Vi har läger och tillsammans bestämmer vi vad vi skall göra med våra söndagskvällar – fika, mys, pizza, snack, stora skratt och en och annan underfundighet lär det bli. Kontakta oss för mer info!

Drama- och musikpedagog
Jenny Rubensson
[email protected]

För dig som vill ha mer generell information om vad konfirmation betyder och innebär, klicka här så kommer du till Svenska kyrkan i Malmös gemensamma sida om konfirmation.