Kanske blev det aldrig tid för dop? Kanske kändes det för stort och omständligt? Lördag 27 april erbjuds drop in dop i Fosie kyrka mellan klockan 11.0-16.00. Drop in-dop är en möjlighet att låta döpa sitt barn eller sig själv i kyrkan utan att boka tid. Kyrkan ordnar allt och bjuder även på ett enkelt dopkalas i församlingsgården efteråt med tårta.

Hur går det till?

När du kommer till församlingsgården får du träffa en präst och prata om dopet. Sedan firar vi en kort dopgudstjänst i kyrkan just för dig eller ditt barn. Det finns dopklänning för barn att låna för de som vill. Även musiker finns i kyrkan och alla är välkomna oavsett ålder.

Vad krävs?

Om den som döps är under 18 år krävs vårdnadshavares medgivande och om det finns två vårdnadshavare krävs bådas medgivande.

Frågor?

Välkommen att kontakta Ragnhildur, präst, tel. 040-27 91 57