I advent håller Fosie kyrka öppet: Måndag – lördag, 09:00 – 15:00. Söndag i samband med mässa
Fosie kyrka och församlingsgård kommer att hålla stängt under vecka 52 och vecka 1 (förutom vid gudstjänster, se nedan)

Söndag 1 december
Första advent

• Högmässa. Präst: Therese Jadeland, Ragnhildur Jonasdottír. Musiker: Bertil Pålsson. Fosie kyrkokör och Lars Nilsson, trumpet, medverkar.

Söndag 8 december
Andra advent

• Högmässa. Präst: Therese Jadeland. Musiker: Bertil Pålsson. Vaktmästare: Inge Theander. Manskören Sångarbröderna medverkar.

Söndag 15 december
Tredje advent

• Högmässa. Präst: Kristina Tyrberg. Diakon: Ebba Älverbrandt. Pedagog: Mikael Ynghed. Musiker: Lennart Persson. Vaktmästare: Linnea Kristiansson. Kören Arioso medverkar. Korvgrillning, glögg,  lotteri och ”spontant luciatåg” –medtag eget lucialinne. Insamling till ACT – Svenska kyrkans internationella arbete.

Söndag 22 december
Fjärde advent

• Högmässa. Präst: Mikael Göth. Musiker: Lennart Persson. Vaktmästare: Inge Theander.

Tisdag 24 december
Julafton

• 11:00. Krubbgudstjänst. Präst Mikael Göth.

• 23:30. Midnattsmässa. Präst: Ragnhildur Jonasdottír, Therese Jadeland. Musiker: Bertil Pålsson. Vaktmästare: Inge Theander. Mikael Järlestrand, sång, medverkar.

Onsdag 25 december
Juldagen

• 11:00. Juldagsmässa. Präst: Kristina Tyrberg. Musiker: Lennart Persson. Vaktmästare: Inge Theander.

Torsdag 26 december
Annandag jul

• 17:00. Musikgudstjänst i Heliga Trefaldighetskyrkan 17:00. Från klockan 16:00 grötfest på Kafé Helgas.

Tisdag 31 december
Nyårsafton

• 16:00. Nyårsbön i Fosie kyrka. Nils-Erik Bergh, violin, medverkar.

Onsdag 1 januari
Nyårsdagen

• Mässa med pizzabak i Västra Skrävlinge kyrka 16.00. Präst: Tua Sällström. Diakoniassistent: Mattias Brandes. Musiker: Karin Werger.

Måndag 6 januari
Trettondedag jul

• Högmässa 11:00, Fosie kyrkokör, kyrklunch. Per-Anders Hedlund, sång och Lars Nilsson, trumpet och stråkkvartett medverkar. Sista chansen att ge pengar till ACTs julinsamling.