Under allhelgonahelgen finns det möjlighet att besöka Fosie kyrka, dock kan man på grund av rådande situation med Coronaviruset inte sätta sig ner i kyrkan. Det finns möjlighet för ljuständning, men det blir på stående fot där vi håller avstånd. Kyrkogården är öppen och kyrkan har under alla helgons dag öppet 12.00–18.00 och i samband med minnesgudstjänsten 1 november.

Alla helgons dag
Lördagen den 31 oktober:

• Högmässa i Fosie kyrka klockan 10.00, R. Jónasdóttir. B. Pålsson, orgel, M. Järlestrand, sång. Musik och sång: Bertil Pålsson och Mikael Järlestrand. Kaffe finns vid Fosie församlingsgård.

Alla själars dag
Söndag 1 november:

• Minnesgudstjänst klockan 11.00 i Fosie kyrka. K. Tyrberg, B. Abotsi. B. Pålsson, orgel, M. Järlestrand, sång, Duo Bergh, stråkar. Kyrkan tar endast in 30 personer nu i Coronatider, därför kommer gudstjänsten att spelas in och läggas ut på Fosie kyrkas Facebooksida i efterhand.