Mötesplatser – för vuxna

Är du intresserad av att måla? Har du en längtan efter Gud? Är du intresserad av att lyssna på olika föredrag eller kanske ingå i en bokcirkel? Vi har många mötesplatser och du är välkommen till det som intresserar just dig.

BARA VARA

Onsdag 15 januari, 19 februari, 18 mars, 15 april och 13 maj.

Välkommen till Fosie församlingsgård för några trivsamma och kreativa timmar. I Bara Vara erbjuds gemenskap, lättsamma samtal och pyssel för de som vill. Pysslet kan bestå av makramé (kreativt knytande/flätningar i olika mönster och kombinationer), färglägga mandalamotiv eller att lösa sudoku. Tillsammans formar vi denna grupp. Ingen föranmälan behövs.

Tina Ogard, tel 040-27 92 86, [email protected]

STICKCAFÉ

För dig som tycker om att sticka eller vill lära dig att sticka finns här en grupp som samlas varje fredag kl 13.00–15.00 i Fosie församlingsgård. Stickning, fika och samtal under gemytliga former.

Gunn-Britt Larsson, 040-94 48 15

BOKCIRKEL

Vi samlas under ledning av Ann-Marie Frej och läser en bok tillsammans. Vi träffas varannan måndag kl 13.30-15.00

Ann-Marie Freij, 040-92 13 31

VÅGA MÅLA – AKVARELLMÅLNING

Låt kreativiteten flöda! Välkommen att måla akvareller i Fosie församlingsgård tisdagar kl 13.30-15.00

Gunvor Lantz, 040-940732

MÅNDAGSTRÄFFEN

Varannan måndag kl 13.30 – 15.00 träffas vi i Fosie församlingsgård för att ta del av ett intressant föredrag, ett spännande bildspel eller någonting liknande.

Program för vårterminen 2020:

13 januari

Svensk vår, när naturen är som vackrast – Ingmar skogar visar bilder och berättar.

27 januari

Cyklande barnmorska – i Malmö och i världen. Gunilla Kristiansson berättar.

Musik och frågesport med Karin Werger.

9 mars

”Starka kvinnor som jag mött” – Ingrid Tyrberg berättar.

23 mars

Att vara präst på solkusten – Therese Jadeland berättar.

20 april

”Minnen från andra världskriget” – Maria Rosensköld berättar med bilder, ord och sång.

4 maj

Hildegard av Bingen – Hon är en av de mest spännande personligheterna under Medeltiden. Idag är hon mer aktuell än någonsin. Hör Lisbeth Jönsson berätta om denna enastående kvinna och hur deras vägar möttes.

18 maj

”Från tandläkarstolen till predikstolen”– med Ulla Sjöberg som berätta och visar bilder.

25 maj

Avslutning för alla grupper.

Ann-Marie Freij, 040-92 13 31

Kalender för Måndagsträffen