Mötesplatser – för vuxna

Är du intresserad av att måla? Har du en längtan efter Gud? Är du intresserad av att lyssna på olika föredrag eller kanske ingå i en bokcirkel? Vi har många mötesplatser och du är välkommen till det som intresserar just dig.

BARA VARA

Onsdag 18 september, 23 oktober och 20 november.

Välkommen till Fosie församlingsgård under trivsamma kreativa timmar. Vi erbjuder gemenskap, lättsamma samtal och pyssel för de som vill. Pysslet kan bestå av makramé (kreativt knytande/flätningar i olika mönster och kombinationer), färglägga mandalamotiv eller att lösa sudoku. Tillsammans formar vi denna grupp. Ingen föranmälan behövs.

Tina Ogard, tel 040-27 92 86, [email protected]

STICKCAFÉ

För dig som tycker om att sticka eller vill lära dig att sticka finns här en grupp som samlas varje fredag kl 13.00–15.00 i Fosie församlingsgård. Stickning, fika och samtal under gemytliga former.

Gunn-Britt Larsson, 040-94 48 15

BOKCIRKEL

Vi samlas under ledning av Ann-Marie Frej och läser en bok tillsammans. Vi träffas varannan måndag kl 13.30-15.00

Ann-Marie Freij, 040-92 13 31

VÅGA MÅLA – AKVARELLMÅLNING

Låt kreativiteten flöda! Välkommen att måla akvareller i Fosie församlingsgård tisdagar kl 13.30-15.00

Gunvor Lantz, 040-940732

MÅNDAGSTRÄFFEN

Varannan måndag kl 13.30 – 15.00 träffas vi i Fosie församlingsgård för att ta del av ett intressant föredrag, ett spännande bildspel eller någonting liknande.

2 september

• Diakonins månad – tema ”Äldres psykiska hälsa”. Kan den kristna tron bidra till psykisk och andlig hälsa?

16 september

• Fortsättning av Diakonins månad – ”Kan musik och bön bidra till psykisk och andlig hälsa?”. Träffen börjar i Fosie kyrka, därefter klimatsmart eftermiddagsfika i församlingsgården.

30 september

• ”Namibia – ett vattenhål i öknen”: Ingmar Skogar visar bilder och berättar.

14 oktober

• ”Jag kommer med glädje” – med Karin Håkansson, som berättar och läser sina psalm- och låttexter.

28 oktober

• ”Från tandläkarstolen till predikstolen” – Ulla Sjöberg berättar och visar bilder.

11 november

• ”Sången har inga fiender” – sång till tröst och hopp med Mikael Järlestrand.

25 november

• ”Åldrandets glädje” – Sophia Ivarsson, konstnär och författare besöker. Film och samtal.

Ann-Marie Freij, 040-92 13 31

Kalender för Måndagsträffen