Sjung i kör med oss i Fosie!

Man sjunger inte i kör bara för musikens skull – gemenskapen och glädjen är också viktig. Samtidigt som man får utveckla sitt musikintresse får man också möjlighet att träffa nya människor, få vänner för livet och utforska tro och andlighet genom musiken. Att vara med i en kör är roligt, utmanande och utvecklande på samma gång.

Inom Svenska kyrkan finns mer än sextusen körer som samlar över hundratusen människor i alla åldrar.  Vill du vara med? Välkommen att höra av dig!

Fosie kyrkokör

Är du intresserad av att sjunga? Välkommen till Fosie kyrkokör. Körvana är bra men ej nödvändig.
Plats och tid: Fosie prästgård, torsdagar 19-21.
Kontakt och körledare: Bertil Pålsson
E-post [email protected]

Lunchbön med musik

Vissa tisdagar blir det Lunchbön med musik i Fosie kyrka. En stund där du kan andas ut och njuta av härliga toner.

Höstens datum:
24 september 12:00

• Per Anders Hedlund – sång

22 oktober 12:00

• Bertil Pålsson

19 november 12:00

• Bertil Pålsson. Klimatsmart lunch med samtal efter. Föranmälan för lunch krävs så att man vet hur mycket mat som behövs. Anmäl till [email protected] senast 8 november. Det blir även samtal om hållbar konsumtion, med mera.

För mer info, kontakta Bertil Pålsson.
E-post [email protected]