Ungdom & konfirmation

På grund av situationen med coronavirusets spridning så pågår inte verksamheter som vanligt i Fosie kyrka. Kontakta personal för mer information.

KONFIRMATION

För dig som nu börjar i årskurs åtta i höst: välkommen till oss som konfirmand! Anmäl dig till konfirmation i Svenska kyrkan Malmö. Anmälan öppnar 26 maj kl.12.00.

GAMINGKONFIRMATION
Är du klistrad framför dina dator– och tv–spel på fritiden? Säger folk till dig att man inte lär sig något av att spela? Visst gör man det! Häng med in i spelvärlden och lär dig en massa om kristen tro. Vi spelar tillsammans vissa helger och några dagar under loven. Någon gång övernattar vi i församlingsgården. Om du inte vill använda din egen dator så får du låna en av oss. Det blir även lägerhelger både med och utan övernattning.

Mer information kommer kring startdatum, konfirmationsdag och informationsvällar.

Vill du veta mer? [email protected] 040-279219.

Anmäl dig här!

Anmälan öppnar 26 maj kl. 12.00

UNGDOMSGRUPP

Vi träffas i öppen gemenskap för att umgås, fundera kring liv och tro, fika diskutera och fira andakt bland mycket annat. På första träffen så bestämmer vi tillsammans vad vi gör resterande träffar.
För vem: ungdomar från 12 år
Dag och tid: