Ungdom & konfirmation

KONFIRMATION

För dig som nu börjar i årskurs åtta i höst: välkommen till oss som konfirmand! Anmäl dig till konfirmation i Svenska kyrkan Malmö.

GAMINGKONFIRMATION
Är du klistrad framför dina dator– och tv–spel på fritiden? Säger folk till dig att man inte lär sig något av att spela? Visst gör man det! Häng med in i spelvärlden och lär dig en massa om kristen tro. Vi spelar tillsammans vissa helger och några dagar under loven. Någon gång övernattar vi i församlingsgården. Om du inte vill använda din egen dator så får du låna en av oss. Lägerhelg: 4–6 oktober Gaminghelg med övernattning. Höstlovsläger: 30 oktober–1 november Gamingläger med övernattning. Jullovsläger: 2–4 januari Rollspelshelg. Sportlovsläger: 19–21 februari Gamingläger med övernattning. Helgläger: 20–22 mars Gaminghelg utan övernattning. Helgläger: 24–26 april Läger utan övernattning.
Start: Söndagen 22 september 11.00.
Konfirmationsdag: 9 maj 2020.
Informationskvällar: Kom gärna på någon av de två grillkvällarna. 28 maj Fosie församlingsgård 18.00 eller den 29 augusti i Heliga Trefaldighetskyrkan 18.00.
Vill du veta mer? [email protected] 040-279219.

Anmäl dig här!

UNGDOMSGRUPP

Vi träffas i öppen gemenskap för att umgås, fundera kring liv och tro, fika diskutera och fira andakt bland mycket annat. På första träffen så bestämmer vi tillsammans vad vi gör resterande träffar.
För vem: ungdomar från 12 år
Dag och tid: kl 10-13, lördagar varannan vecka (jämna veckor) som vi träffas på under hösten är 7 sepember, 21 september, 19 oktober, 16 november, 30november och 14 december.
Plats: Fosie församlingsgård
Kontakt:Församlingspedagog, Mikael Ynghed. 040-27 92 88, [email protected]