Traditionen trogen, men med anpassningar efter rådande rekommendationer kring Covid-19, så blir det ljuva toner i sommarkvällen vid Glostorps kyrka och Oxie församlingsgård, med kvällssolen som kuliss.

Årets upplaga av Musik i sommarkväll bjuder på fyra konserter och vid varje konsert är antalet platser begränsade till 20 stycken. Det betyder att det är först till kvarn när platserna släpps (se datum nedan). Man ringer och bokar, max två platser, på 040–27 93 80.

• Tusen år av musik och historia
    Söndag 19 juli, klockan 19.00

Ruth Edman, sopran
    Elisabeth Mühlhäuser, piano/orgel, violin

Platserna släpps 6 juli klockan 10.00

• Barock- och renässansmusik
    Söndag 2 augusti, klockan 19.00
    La bellezza della musica framför barock- och renässansmusik av bland andra Purcell, Monteverdi, Barbara Strozzi, Telemann och J.S Bach tillsammans med folkvisor i spännande arrangemang.

Anna-Lena Tideman – sång
    Cecilia Kjelldén – blockflöjter
    Helle Sørensen – barockcello
    Malin Wikblad – barockviola
    Akane Kusakabe – cembalo

Platserna släpps 20/7 kl 10.00

• Speglar
    Oxie församlingsgårds trädgård
    Torsdag 13 augusti, klockan 18.00

Speglar är ett musikprogram som ger lyssnaren en möjlighet att stanna upp en stund mitt i livet och för en stund få se sitt liv i några nya speglar.

Daniel Dahlqvist, sång och piano
    Hedvig Becke, sång

Ta med dig egen picknickkorg och dela gemenskapen med oss i Församlingsgårdens trädgård där vi får njuta av musikprogrammet Speglar.

Platserna släpps 30/7, klockan 10.00

• Systerskapa
    Söndag 16 augusti, klockan 19.00

En konsert med musik och text om medmänsklighet, kärlek och styrkan i att finnas till för varandra

Anna Thorstensson, sång och cello
    Jenny Thorstensson, sång och fiol

Platserna släpps den 3/8, klockan 10.00.