Gamingkonfirmation

Intresserad av gamingkonfirmation?

Är du klistrad framför dina dator- och tv-spel på fritiden? Säger folk till dig att man inte lär sig nått av att spela? Visst kan man det! Häng med oss in i spelvärlden och lär dig en massa om kristen tro och hur det är att vara människa, för gaming och kristen tro går att kombinera.

Vi spelar tillsammans vissa helger och några dagar under loven. För att kunna maximera gamingen kommer vi någon gång att sova över i församlingsgården.  Om du inte vill använda din egen dator så får du låna en av oss, och är du mer för konsol så finns det både Ps4 och
Wii U.

Har du frågor och funderingar kom gärna på någon av våra två grillkvällar: 28 maj Fosie församlingsgård 18.00 och 29 augusti Heliga Trefaldighetskyrkan 18.00.

Uppstart: söndagen 22  september Konfirmation  9 maj

Träffar: