Vuxen

Heliga Trefaldighetskyrkan vill vara en växtplats även för vuxna. Du är välkommen till våra samtalsgrupper, föreläsningar och pilgrimsvandringar.

Pilgrimsgruppen

Pilgrimsgruppen i Heliga Trefaldighetskyrkan träffas en gång i månaden. Vi gör vandringar i Skånes vackra natur och reser till kända pilgrimsmål. Det är en lisa för själen, vila i mental mening, något mer än vardagen, nytändning och otvungen samvaro säger medlemmarna i gruppen

Kontakt: 040-27 92 14

Bibelstudiegruppen

Vi inleder med att fira andakt tillsammans, sedan äter vi på Helgas Kafé och därefter träffas gruppen för samtal med Bibeln och våra frågor som utgångspunkt.

Kontaktperson: Filip Dagerklint e-post

Tisdagsträffen

Välkommen till vår populära tisdagsträff varje tisdag mellan 13.00-15.00. Vi börjar med gudstjänst och fortsätter sedan en trappa upp för kaffe och samvaro. Många intressanta föreläsare är inbjudna.

Inställt på obestämd tid på grund av corona.
Men välkomna till vårt Tisdags Kafé i trädgården 14.00

Händer i Heliga Trefaldighetskyrkan