Vuxen

Heliga Trefaldighetskyrkan vill vara en växtplats även för vuxna. Du är välkommen till våra samtalsgrupper, föreläsningar och pilgrimsvandringar.

Pilgrimsgruppen

Pilgrimsgruppen i Heliga Trefaldighetskyrkan träffas en gång i månaden. Vi gör vandringar i Skånes vackra natur och reser till kända pilgrimsmål. Det är en lisa för själen, vila i mental mening, något mer än vardagen, nytändning och otvungen samvaro säger medlemmarna i gruppen

Kontakt: 040-27 92 14

Bibelstudiegruppen

Vi inleder med att fira mässa tillsammans, sedan äter vi på Helgas Kafé och därefter träffas gruppen för samtal med Bibeln och våra frågor som utgångspunkt.

Kontaktperson: Filip Dagerklint e-post

Tisdagsträffen

Välkommen till vår populära tisdagsträff varje tisdag mellan 13.00-15.00. Vi börjar med gudstjänst och fortsätter sedan en trappa upp för kaffe och samvaro. Många intressanta föreläsare är inbjudna.

Kontaktperson: Lena Löwandahl e-post