HUSIE KYRKA OCH FÖRSAMLINGSHEM

Andlig fördjupning

Andlig fördjupning handlar om att reflektera över vår tro och vårt liv. Kyrkan är en gemenskap av sökande, längtande människor, som tillsammans vandrar mot större helande och läkedom i Guds närhet.

Bibelsamtal

Kvinnor i Bibeln
26 september, 31 oktober, 21 november, 12 december 18.30-20.30 Husie församlingshem
Bibeln talar till oss om Gud och i bibeln får vi lära känna Jesus. Men det är också en fascinerande bok fylld med olika människor, öden och liv.
Hösten 2018 samtalar vi kring de kvinnor som vi möter Bibeln.
Vilka var de? Vad hade de för betydelse då och vad är deras betydelse idag?
mer info maya.salmon@svenskakyrkan.se

Soppa och tankar – vi talar om tro

En grupp där vi samlas för att tala om tro. Vad är tro? Vad är kyrka och vad betyder det att vara församling? Varför gör vi som vi gör i gudstjänsten? Vi läser bibeltexter och diskuterar dessa. Vi börjar varje träff med att fira mässa tillsammans i kyrksalen. Därefter äter vi en enkel soppa och tar oss an dagens ämne.
Dag och tid: varannan torsdag kl. 18 i Husie församlingshem. Start den 27/9

Frågor och anmälan