Körer

Att sjunga i kör är främjande för hälsan – sång sänker blodtrycket och stärker immunförsvaret, dessutom är det roligt.

Miniorkören start 3 september

Kören för barn i förskoleklass till och med årskurs 1. Övar sånger, sjunger i gudstjänsterna med små och stora, går luciatåg, sjunger in advent. Körerna är gratis.
Dag och tid: onsdagar i församlingshemmet kl. 16.15-17.00
Anmälan till: Isabel Berggren [email protected]

Juniorkören start 3 september

Kören för barn i årskurs 2 och 4. Övar sånger, sjunger i gudstjänsterna med små och stora, går luciatåg, sjunger in advent.  Körerna är gratis.
Dag och tid: onsdagar i församlingshemmet kl. 17.10-17.55
Anmälan till: Karin Henningsen [email protected]

Ungdomskören start 3 september

En ungdomskör för årskurs 5-9 som övar onsdagar kl. 18.05-19.05 i församlingshemmet.
Anmälan till:
Karin Henningsen [email protected]
Isabel Berggren [email protected]

Husie kyrkokör start 25 augusti

Blandad kör som sjunger allt från vanlig fyrstämmig kyrkomusik via de klassiska större verken till nyskrivet och modernt. Fokus ligger på sångglädje och att utvecklas under lustfyllda former. Varje termin gör kören ett större verk med instrumentalister. I övrigt medverkar kören i gudstjänster och ger egna konserter. Dag, tid och plats: tisdagar kl. 19-21, Husie församlingshem.
För provsjungning kontakta: [email protected]

Södra Sallerups kyrkokör start 24 augusti

Damkör som sjunger allt från mässor och större verk till schlager, folkvisor och pop. Glädje, musikalitet och sammanhållning står i fokus. Kören medverkar i gudstjänster och konserter, varav ett större framträdande per termin med instrumentalister.
Dag, tid och plats: måndagar  kl. 18.30-20 i Husie församlingshem.
För provsjungning kontakta: [email protected]

Må bra-kören pausas t.v

Mogen sångarglädje för dig med barnasinnet kvar. Inga krav på förkunskaper. Kören sjunger allt från gamla schlagers till nya låtar och psalmer. Kom och prova på.
Dag, tid och plats: torsdagar  kl. 10.45-11.45 i Husie församlingshem.
Anmälan till: Jens Bragdell Eriksson 040-279110

Mer information: Församlingsexpeditionen 040-279350