Körer

Att sjunga i kör är främjande för hälsan – sång sänker blodtrycket och stärker immunförsvaret, dessutom är det roligt.

Miniorkören

Kören för barn i förskoleklass till och med årskurs 1. Övar sånger, sjunger i gudstjänsterna med små och stora, går luciatåg, sjunger in advent. Körerna är gratis.
Dag och tid: onsdagar i församlingshemmet kl. 16.15-17.00
Anmälan till: Isabel Berggren isabel.berggren@svenskakyrkan.se

Barnkören

Kören för barn i årskurs 2 och 3. Övar sånger, sjunger i gudstjänsterna med små och stora, går luciatåg, sjunger in advent.  Körerna är gratis.
Dag och tid: onsdagar i församlingshemmet kl. 17.15-18.00
Anmälan till: Karin Henningsen karin.henningsen@svenskakyrkan.se

Ungdomskören

En nystartad ungdomskör som övar onsdagar kl. 18.15-19.00 i församlingshemmet.
Anmälan till:
Karin Henningsen karin.henningsen@svenskakyrkan.se
Isabel Berggren isabel.berggren@svenskakyrkan.se

Husie kyrkokör

Blandad kör som sjunger allt från vanlig fyrstämmig kyrkomusik via de klassiska större verken till nyskrivet och modernt. Fokus ligger på sångglädje och att utvecklas under lustfyllda former. Varje termin gör kören ett större verk med instrumentalister. I övrigt medverkar kören i gudstjänster och ger egna konserter. Dag, tid och plats: tisdagar kl. 19-21, Husie församlingshem.
För provsjungning kontakta: jens.m.eriksson@svenskakyrkan.se

Södra Sallerups kyrkokör

Damkör som sjunger allt från mässor och större verk till schlager, folkvisor och pop. Glädje, musikalitet och sammanhållning står i fokus. Kören medverkar i gudstjänster och konserter, varav ett större framträdande per termin med instrumentalister.
Dag, tid och plats: måndagar  kl. 18.30-20 i Husie församlingshem.
För provsjungning kontakta: jens.m.eriksson@svenskakyrkan.se

Må bra-kören

Mogen sångarglädje för dig med barnasinnet kvar. Inga krav på förkunskaper. Kören sjunger allt från gamla schlagers till nya låtar och psalmer. Kom och prova på.
Dag, tid och plats: torsdagar  kl. 10.45-11.45 i Husie församlingshem.
Anmälan till: Jens Bragdell Eriksson 040-279110

Mer information: Församlingsexpeditionen 040-279350

För mer information och provsjungning kontakta körledare

Karin Henningsen