Välkommen till en ösig kördag fylld av gospel!
Gospel betyder glatt budskap och vi kommer att jobba med att uttrycka med hela kroppen. Sharon Irving kommer att delta! Hon är en känd sångerska som växte upp i ”South Side Chicago” där hennes farfar aktivt deltog i Martin Luther Kings arbete. I ”America´s got talent” deltog hon och gick vidare till semifinalen via Mel B:s Golden Buzzer.

Gospel betyder glatt budskap och vi kommer att jobba med att uttrycka med hela kroppen. Ledare är bl.a. Sharon Irving (Chicago), Jonas Engström och Lotta Holmgren Németh. Sharon Irving är en sångerska som växte upp i ”South Side Chicago” där hennes farfar aktivt deltog i Martin Luther Kings arbete. I ”America’s Got Talent” deltog hon och gick vidare till semifinalen via Mel B:s Golden Buzzer.

När?
Söndag den 27 januari 2019 i S:ta Maria kyrka i Malmö

För vem?
Öppet för alla körer och enskilda sångare från 8 år är välkomna. Vi kommer att jobba alla tillsammans och i mindre grupper; 8-10 år, 10-15 år, 15 år och uppåt.

kl. 13.30 – Ungdomarna samlas (15 år eller äldre)
kl. 14.30 – Alla övriga barn samlas
kl. 17.00 – Musikgudstjänst ”Chicago Live i Malmö”

Kostnad 120 kr, inkluderar fika. Meddela eventuella allergier. OBS: begränsat antal platser.

Anmälan kör: Anmäl dig via webbformulär  eller maila körens namn, kontaktperson och ungefärligt antal sångare till pernilla.agardh@sensus.se senast 23 november 2018.
Anmälan enskild: www.sensus.se/kurser-och-evenemang/gospel-for-unga-317831/

Arrangör: Svenska kyrkan Malmö
Medarrangör: Soulful MusicSoul Children Sverige, studieförbundet Sensus och Lunds stift