Hyllie kyrka

Barn och familj

Hos oss kan du komma som du är och vara dig själv. Vi gör roliga saker tillsammans för vi tycker om att vara med varandra. I våra verksamheter får barn och ungdomar växa och utvecklas som dem de är skapade att vara. Gud gör inga misstag. Kom och var med!

Här hittar du det mesta om vår barnverksamhet. Barnkören, Juniorkören och Ungdomskören hittar du under musikfliken!

Fish club och Hyllie kids kommer att ha  ”coronaanpassat” fika. Frukt med skal, knäckebröd med pålägg som är förpackat och sugrörsdrickor.

Äpplets förskola

Äpplets förskola har plats för 18 barn i åldrarna 1-6. Här blandas gemenskap och glädje med kreativitet, utforskande och lärande. Barns fantasi och nyfikenhet värderas högt och verksamheten formas utifrån deras önskemål och behov. Förskolans storlek och låga personalomsättning skapar möjligheter till en mycket familjär känsla med starka relationer. Välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller köanmälan skolchef Sofie Rikte  070-825 16 10.

Kontakt och anmälan

Skolchef Sofie Rikte 070-825 16 10

Öppet hus med babyrytmik och musiklek

I barnlokalen och i kyrkorummet är det Öppet hus för barn och vuxna onsdagar. De allra minsta barnen upp till ungefär ett år välkomnas att vara med på babyrytmik som startar kl. 14. Kl. 15 är det dags för musiklek för de lite äldre barnen. Kaffe, te saft serveras, övrig fika medtages. Begränsat antal personer: 20.
Det finns micro, skötbord och barnstolar. Har du frågor, kontakta ledarna Olivia Jönsson, Jonas Wollin eller Malin Holk. tel växel Hyllie kyrka: 040–27 93 00.

Kontakt

Jonas Wollin: 040-27 93 06, Malin Holk, 040-27 93 46, Olivia Jönsson 040–27 93 43

Fish Club – After school för dig i mellanstadiet

Vill du ha någonstans att ta vägen efter skolan? På tisdagar kl. 15–16.30 är du som går i klass fyra till och med sex (från nio år) välkommen till Fish Club.

Pizzafrossa, femkamp, film, Just Dance, pyssel, lekar, m.m. På Fish Club kan du vara dig själv och vi har roligt tillsammans. På Fish Club visar vi varandra kärlek och respekt.

Det är ingen öppen fritidsverksamhet med drop-in, tanken är att vi ska bygga upp en fast grupp med en stark gemenskap och trygghet. Varmt välkommen att testa innan du börjar.

Har du frågor, kontakta ledarna Jonas Wollin eller Malin Holk, tel växel Hyllie kyrka: 040–27 93 00.

Kontakt

Jonas Wollin: 040-27 93 06, Malin Holk, 040-27 93 46

Hyllie kids

Onsdagar för barn 6–9 år. Träff med pyssel och lek. Träffarna är samtidigt som Öppet hus. Fikat är ”coronaanpassat”: frukt med skal, knäckebröd med pålägg som är förpackat och sugrörsdrickor. Träffarna avslutas med en kort andakt kring ljuset. Ledare Olivia Jönsson tel växel Hyllie kyrka: 040–27 93 00.

Kontakt: Olivia Jönsson 040–27 93 43

Minnesgudstjänst för barn i sorg

Även små barn kan känna sorg. Även små barn drabbas av dödsfall i sin närhet. Det kan vara en släkting, familjemedlem, vän eller ett husdjur som dött.

Detta är en minnesgudstjänst för att också de som är små ska få en stund att minnas dem som inte finns mer. Sång, pyssel, bön och ljuständning.  Ingen anmälan behövs. Kontakt Susanne Skoglund, tel. 040-27 93 37, [email protected]

Präst: Susanne Skoglund
Musiker: Charlotta Holmgren Németh