Moment 22

Moment 22 – ett nytt sätt att hjälpa till

Moment 22 är en verksamhet som syftar till att hjälpa folk som har hamnat i moment 22 i livet. Det kan gälla bostad, arbete, myndigheter med mera. Genom att ge dem kunskap och mod kan de själva gå vidare – och känna sig starkare i livet.

Kenth Carlsson, präst 040-27 90 00.

VAD BETYDER MOMENT 22?

Moment 22 är ett uttryck för ett hopplöst cirkelresonemang. Till exempel: ”För att få ett jobb, måste du ha erfarenhet. Men för att få erfarenhet måste du ha ett jobb” eller ”för att hitta mina glasögon behöver jag ha mina glasögon”.

Swisha ditt bidrag

DITT BIDRAG BEHÖVS!

Vill du hjälpa en medmänniska att komma ur moment 22? Swisha valfritt belopp till: 123 414 93 81, pengarna går oavkortat till verksamheten Moment 22.

SÅ HÄR FUNGERAR VERKSAMHETEN MOMENT 22

Hyllie kyrka samarbetar med olika företag, kommunen, bidragsgivare för att tillsammans ge individer möjlighet att bli starka och klara sig själv. Verksamheten kommer från Hyllie kyrkas sociala arbete – diakoni. Är ditt företag intresserad av att hjälpa till? Kontakta Hyllie kyrka: Kenth Carlsson, präst 040-27 90 00

NYTT CAFÉ PÅ INNERGÅDEN I HYLLIE KYRKA

Välkommen till Café Heidi på Hyllie kyrkas innergård. Här kan du fika till självkostnadspris. Macka med pålägg – 3 kr, kaffe, te och saft – 3 kr, kakor – 2 kr, korv med bröd – 3 kr. Vi tar emot kontanter och swish men det går även bra att betala med pantburkar! Öppet torsdagar 12.00-15.00 året ut. (Ej öppet på röda dagar)  Caféet är öppet för alla!

SPONSORER:

Hemköp logotyp

Hemköp Elinegård i Limhamn, skänker varje vecka mat till Hyllie kyrka som i sin tur delar ut denna mat till familjer och ensamstående som är i stort behov av hjälp.

HelaBilen logotyp

Genom att förvara dina hjul hos Helabilen.se i Malmö så bidrar du till verksamheten Moment22. HelaBilen.se skänker 50% av din förvaringskostnad till verksamheten.