BARN OCH FAMILJ

Kirsebergskyrkan

Barn och familj

Kirsebergskyrkan arbetar för att förbättra vardagen för barn och familjer i vår stadsdel. I dialog med föräldrar och barn skapas gemenskaper som t.ex. föräldracafé, gudstjänster och körer där barn och vuxna ges möjlighet att växa, möta och utforska det heliga tillsammans.

Föräldrar och barn på CaféKörsbäret i Kirsebergskyrkan

Höstlovskul för dig på låg- och mellanstadiet

den 26 oktober kl 9-16

Det blir en dag med lek, bakning, pyssel och sång.
Begränsat antal anmälan senast den 19 oktober till Maria Eriksson: [email protected]

Café Körsbäret för barn och föräldrar
måndagar kl 10-12

För dig som är hemma med barn, sångstund 10.30.

För information se  https://www.facebook.com/cafekorsbaret/ eller Maria Eriksson 040-27 91 40
I höst måste vi tyvärr ha stängt den 26 oktober, den 30 november och den 7 december.

HANG AROUND – för dig på låg- och mellanstadiet
onsdagar kl 14.30-16, inte den 28 oktober.

Här finns plats för lek, bus, mellis och pyssel mm.
Begränsat antal platser anmälan till: [email protected] eller 040-27 91 41

Barnkörer

Information om våra barnkörer hittar du under sidorna för musik.

För skolor: Bibeläventyret

Bibeläventyret är ett roligt och pedagogiskt verktyg för att ge elever kunskap om Bibelns berättelser ur ett historiskt perspektiv. Det är uppbyggt på ett engagerande sätt och uppfyller läroplanens (lgr 11) mål om undervisning i världsreligionerna.

Med hjälp av rörelser, drama och nyckelord, trolleri, rim och rap leker vi in kunskapen så att eleverna kan tillgodogöra sig fakta och funderingar. Bland annat rappar vi tio guds bud och den gyllene regeln. En möjlighet att lära sig att förstå de bud som ligger till grund för en stor del av vårt lands etiska och moraliska värderingar och lagar.

Läs mer om Bibeläventyret på www.bibeläventyret.se

Kontakt: Amanda Rehnström, 040-27 91 82

Kalender Barn & Familj i Kirsebergs kyrka