GUDSTJÄNST

Kirsebergskyrkan

Fira gudstjänst i Kirsebergskyrkan

Varje dag firas det gudstjänst eller mässa i kyrkan. Söndagens mässa firar vi oftast kl. 18.00, men ibland kl. 11.00. På tisdagar kl. 08.30 och onsdagar kl. 12.10 firas veckomässa. På onsdagar kan du efter mässan äta sopplunch i Backasalen. Måndag, tisdag, torsdag och fredag är det middagsbön i kyrkan kl. 12.10. Varmt välkommen att fira gudstjänst i Kirsebergskyrkan.

Bön – ett sätt att säga att jag bryr mig om dig

Varje måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 12.10 firas middagsbön i Kirsebergskyrkan. Bönen ger oss möjlighet att omsluta varandra i kärlek och omtanke. Att be för någon är ett sätt att vara alldeles intill, trots avstånd. Det är ett sätt att säga: ” Jag bryr mig om dig.” När vi i våra böner innesluter människor som far illa skapar vi delaktighet för en bättre värld.

Mässa – gudstjänst med nattvard

Tre gånger i veckan, på tisdagar, onsdagar och söndagar firas mässa, det vill säga en gudstjänst med nattvard. I alla mässor används glutenfritt bröd och avalkoholiserat nattvardsvin.

På tisdagar firas morgonmässa kl. 08.30.

På onsdagar firas veckomässa kl. 12.10. Efter mässan serveras soppa och fika för 30 kronor, under juni, juli och augusti har vi sommarcafé med smörgåsfika/sallad

Vi firar för det mesta mässa  kl. 18 på söndagen. Det är oftast någon form av musikmässa och då medverkar någon eller några av Kirsebergskyrkans körer.

Mässa och brunch firar vi kl 11.00.  Den 8/9, 13/10, 10/11 och den 1/12. Pris 30 kr. Barn upp till 12 år äter gratis.

Söndagar  juni – augusti kl 18.00

Musikmässa i sommarkväll är en tradition i Kirsebergs kyrka sedan många år och är en
spännande blandning av konsert och gudstjänst. En musikupplevelser i varierande genrer.
Sommarens program består av allt ifrån barock och romanser till jazz och folkton med musiker av högsta kvalitet. Läs mer under sidorna för musik.

Swish logga

Swisha kollekten

Inga kontanter? Swisha ditt bidrag till söndagens kollekt till

123 512 86 08

Obs! Swishar du annan dag än söndag går pengarna automatiskt till Svenska kyrkans internationella arbete.