UNGDOM

Kirsebergskyrkan

Ung på Kirseberg

I Kirsebergskyrkan kan och får du vara dig själv, Här får du möjlighet att växa, lära känna dig själv, andra och Gud. Kirsebergskyrkan vill vara ett ställe där du kan känna hopp och tro på livet. Här är du älskad utifrån vem du är, inte utifrån vad du gör eller presterar.

Konfirmand i Kirsebergskyrkan

Vad är medmänsklighet? Vem är jag och vem är du? Vem är Gud? Kan man förlåta allt?
Kan man älska för mycket, eller för lite? Vad betyder Amen? Vad gör man i kyrkan egentligen?

Varje vår får alla ungdomar som fyller 14 år och som är tillhöriga Svenska kyrkan, ett erbjudande
om att vara konfirmander. Håll utkik i brevlådan.

Genom gemenskap, samtal, lek och äventyrlig kreativitet undersöker vi de stora och små frågorna.
Är du intresserad av att konfirmera dig? Hör av dig och ta chansen att hänga med.
Varmt välkommen precis som du är!

För mer information och anmälan: svenskakyrkanmalmo.se/konfirmation

Det går också bra att kontakta Amanda Rehnström, församlingspedagog på 040-27 91 82.

Ung ledare

Är du intresserad av att vara en del i vårt stora ungdomsledar team??

Vi är många ungdomar som på olika sätt är med i kyrkans arbete. Man kan vara med barnen på babycafeet eller delaktig i någon av våra mässor? Du kanske redan är konfirmerad och vill vara ledare för de nya konfirmanderna? Eller vill du vara delaktig i någon annan av våra verksamheter? Då ska du bli ung ledare! Som ung ledare är du med i planeringsarbetet, ansvarar tillsammans med oss för olika aktiviteter och får möjligheten att följa en grupp på alla deras träffar och läger. Tillsammans får vi uppleva mängder av äventyr, samtal & en varm gemenskap. Kyrkan erbjuder kostnadsfri utbildning i bla ledarskap, pedagogik, samtals och lek metodik, något som kan vara bra på kommande cv när du söker jobb.

Hör av dig till oss & ta chansen att hänga med!
För frågor eller tankar, kontakta: [email protected] eller på 0706-401089

UNGDOMSHÄNG för dig 13-20 år, sista gången den 12/12, start igen den 23/1 2020
Torsdagar kl 18.30 – 20.30 drop-in & gratis
23 januari – 14 maj  (ej på loven)

Nu har vi kört en fullspäckad termin med fullt hus. Det har varit väldigt kul att vi blev så många. Längtar du också efter gemenskapen, kom då hit. Tillsammans bestämmer vi vad vi vill göra under terminen. Kl 18.30 kör vi igång med fika för dem som vill.
Det är en helt öppen verksamhet, vilket betyder att du kan komma och gå när du vill- det är gratis för alla och ingen föranmälan krävs.
Vi bryr oss inte om du är konfirmerad, har dyslexi, är muslim, gay eller helt ny i kyrkan eller kanske en kompis till en kompis- vi bryr oss bara om att vi är schyssta mot varandra!

Hoppas vi ses!

Ungdomskör

Läs om vår ungdomskör under sidan för musik.

Amanda Rehnström
Michael Andersson