UNGDOM

Kirsebergskyrkan

Ung på Kirseberg

I Kirsebergskyrkan kan och får du vara dig själv, Här får du möjlighet att växa, lära känna dig själv, andra och Gud. Kirsebergskyrkan vill vara ett ställe där du kan känna hopp och tro på livet. Här är du älskad utifrån vem du är, inte utifrån vad du gör eller presterar.

Konfirmand i Kirsebergskyrkan

Vad är medmänsklighet? Vem är jag och vem är du? Vem är Gud? Kan man förlåta allt?
Kan man älska för mycket, eller för lite? Vad betyder Amen? Vad gör man i kyrkan egentligen?

Varje vår får alla ungdomar som fyller 14 år och som är tillhöriga Svenska kyrkan, ett erbjudande
om att vara konfirmander. I år erbjuder vi i Kirsebergskyrkan tre olika grupper:
en torsdagsgrupp, en grupp som läser några dagar varje lov och en sommargrupp ihop med Husie kyrka.

Genom gemenskap, samtal, lek och äventyrlig kreativitet undersöker vi de stora och små frågorna.
Är du intresserad av att konfirmera dig? Hör av dig och ta chansen att hänga med.
Varmt välkommen precis som du är!

För mer information och anmälan: svenskakyrkanmalmo.se/konfirmation

Det går också bra att kontakta Amanda Rehnström, församlingspedagog på 040-27 91 82.

Ung ledare / konfirmandledare

Intresserad av att hjälpa till i kyrkan? Kanske med barnen på babycaféet eller under söndagens mässa?
Du kanske redan är konfirmerad och vill vara ledare för nya konfirmander? Eller vill du vara delaktig i någon annan av våra verksamheter?

Då ska du bli ung ledare! Som ung ledare är du med i planeringsarbetet, ansvarar tillsammans med oss för olika aktiviteter och får möjligheten att följa en grupp på alla deras träffar och läger.

Kyrkan erbjuder kostnadsfri utbildning i bland annat ledarskap, pedagogik och samtals- och lekmetodik, något som kan vara bra när du söker jobb i framtiden.
Vi står även för alla kostnader för dig i samband med träffar och läger.

Ta chansen att hänga med!
Kontakta Amanda Rehnström, församlingspedagog, 040-27 91 82.

Ungdomsgruppen  Carpe Diem – Svenska kyrkans unga

Ungdomsgruppen tar en paus under hösten 2018 med förhoppning om att starta igen våren 2019.

Ungdomskör

Läs om vår ungdomskör under sidan för musik.

Amanda Rehnström
amanda.rehnstrom@svenskakyrkan.se