Någon att prata med

Kraftstationen erbjuder möjlighet till samtal med socionom eller präst. Det är upp till dig vad du vill eller har behov av att prata om. Vi lyssnar och samtalar under tystnadsplikt. Du behöver inte vara troende eller medlem i Svenska kyrkan. Samtalen är kostnadsfria. Välkommen som du är.

Vad går det att prata om
Allt du vill, t ex relationer, tankar om livet i stort och smått, tro och religion, funderingar om framtid, identitet, sexualitet eller skolsituation. Vi finns här för dig oavsett om du känner dig deppig, ensam, orolig eller kanske glad och kär.

Du kan även få stöd med någon som följer med dig på ett möte eller hjälper dig att få kontakt med till exempel skola, ungdomsmottagning, psykiatri, arbetsförmedlingen, tandläkare med flera.

Boka tid
Välkommen att kontakta oss för tidbokning. Det finns möjlighet till regelbunden kontakt under kortare eller längre tid. Dessa tider kan samtal bokas:

Måndag 16–17
Tisdag, onsdag 9–16
Torsdag 13 – 18

Vi som arbetar här har tystnadsplikt och för inga journaler. Fråga gärna oss om hur tystnadsplikten fungerar om du vill veta mer. Samtalen är kostnadsfria.

Hit kan du också vända dig
• Jourhavande präst, öppet alla dagar kl 21-06 (ring 112 och be att få tala med en präst)
• Nationella Hjälplinjen, öppet alla dagar kl 13-22 (ring 0771–22 00 60)
• Mind – för psykisk hälsa, öppet alla dagar kl 06-24 (ring 90 101)

Kontakt

Maila, sms:a eller ring oss för tidbokning
E-post: [email protected]
Telefon/sms: 0768-91 68 93