Kyrkomusiker med inriktning rytmik till S:t Pauli kyrka

22 kyrkor, sex församlingar, 17 kyrkogårdar, gemensamt kansli, ca 500 anställda. Även i Sveriges största pastorat blir kyrkan till i det lokala, nära och levande.

S:t Pauli kyrka är en del av Johannes församling och ligger placerad på Kungsgatan i centrala Malmö. Övriga kyrkliga centra i S:t Johannes församling är S:t Johannes kyrka, S:t Matteus kyrka, S:ta Maria kyrka och Sjukhuskyrkan.
Tjänsten är placerad i S:t Pauli kyrka men pastoratsövergripande uppgifter kan ingå.

I S:t Pauli kyrka arbetar vi för att kyrkan ska spraka i regnbågens färger. Vi tror att en befriande och upprättande kyrka måste sätta barn och unga i centrum. Vi ser konsten, musiken och kulturen som Guds språk som rymmer nycklar till att förstå vad det är att vara människa. Vi är en kyrka som värnar skapelsen och som vill vara en stämma i sången för framtiden tillsammans med andra goda krafter i staden och samhället.
I arbetslaget arbetar vi i dialog tillsammans, var och en med sin funktion,
och vi funderar ständigt på hur vi är kyrka i vårt sammanhang.

Vi vill arbeta långsiktigt med god kvalitet, trovärdighet och mening där mässan är vår källa och mötesplats. Vi anser att vi aldrig blir färdiga utan att vi i rörelsen andas tillsammans med Gud.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker dig som utifrån din speciella kompetens vill ingå i det mångfacetterade arbete som bedrivs i S:t Pauli kyrka med babyrytmikgrupper, barnkörer, gospelkör, gudstjänster (vardagsgudstjänster, gudstjänster med små och stora, konserter och musikgudstjänster) och kyrkliga handlingar.
I vår strävan efter att vara på en gång inlyssnande och drivande vill vi lämna utrymme för dig att vara med och påverka och utveckla verksamheten och gudstjänsterna tillsammans med församling och övrig personal efter din erfarenhet.
I S:t Pauli kyrka finns ett väl uppbyggt arbete kring barn- och unga och i det teamet, ingår du. Du kommer även att vara med och forma musiklivet i Sankt Pauli kyrka tillsammans med vår organist och vår kantor. Kom och se!
Tjänsten innefattar helg- och kvällstjänstgöring. I Malmö tar vi oss enkelt överallt utan bil.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad till kantor och har erfarenhet av att arbeta med rytmik. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig som är trygg i dig själv, kreativ och som finner en glädje i att bygga relation med dem du möter. En musikalisk bredd ser vi som nödvändig. Vi önskar att du tycker det är roligt att gå till ditt arbete, har en öppen inställning till andra människors identitet och längtan – oavsett ålder och utmanas av att tänka nytt och att bidra till en helhet.

Tillträde i början av 2020 eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan, meritförteckning och referenser!

Skicka din ansökan till: [email protected]
Sista ansökningsdag: 8 december 2019

Till bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Lokal arbetsledare Sofia Tunebro, 040-27 94 31