Requiem

av Gabriel Fauré
med Limhamns kyrkokör och Lomma kyrkokör, solisterna Agnes Wästfelt, sopran och David Hornwall, baryton samt på orgel Maria Wallin, allt under ledning av Margareta Haksten och Petra Hessung.

Limhamns kyrka 17 november kl 15

Konsert med Gospel för Hela Människan

till förmån för Noomi – ett stödboende för utsatta kvinnor i Malmö. Fri entré menn med möjlighet att ge en gåva till arbetet med Noomi.
Körledare och pianist Anna Weister Andersson, dirigent Hanna Linneby

Limhamns kyrka 17 november kl 18

Julkonsert Malmö Kvartettsångsällskap

Från traditionella julmelodier till de mer moderna
julklassikerna. Med musikerna Helena Emmoth Hagström-sång, Nils-Erik Bergh-violin, Karin Sandén Bergh-cello och Maria Wallin-orgel och piano. Dirigent Thomas Wallin.

Limhamns kyrka 30 november kl 17

Julkonserter Limhamns brassband

Kom i julstämning! Brasset med Emma Lindström som solist framför bland annat Svensk julouvertyr och Nu är det jul på Limhamn.

Limhamns kyrka 8 december kl 15 och kl 18

Lucia

Fredagskvällen lyses upp med en luciagudstjänst med sång av Barnkören, Storkören och Ungdomskören under ledning av Maria Wallin och Albin Johansson.

Limhamns kyrka 13 december kl 18

Julkonsert Himmelen inom

av Anders Nyberg med Limhamns kyrkokör och solisterna Maria Hjorth, sopran och Martin Haksten, baryton och folkmusiker under ledning av Margareta Haksten.

Limhamns kyrka 15 december kl 15