Öppna samtal i Limhamns kyrka för dig som kan undra över livet och känner en lust att öppna nya dörrar. Samtalen vänder sig också till dig som är konfirmandförälder eller konfirmandanhörig. Välj vilken livsfråga du vill höra mer om eller kom till alla!

SUGEN PÅ MER?
Tycker du att det behöver hända något i livet? Att livet har stagnerat? Om detta samtalar universitetsprästen i Malmö Clara Nystrand, forskaren i utvecklingspsykologi tillika teknisk fysiker vid Lunds universitet Kristian Stålne och Valle (Valdemar) Westesson, komiker,
författare, kulturproducent och regissör. Valle driver Blå Båten och Cirkushotellet i Malmö.
1 september kl 15

NÄR LIVET GÖR ONT
Känns det jobbigt, svårt, orättvist och grymt ibland? Att det gör ont i både själ, hjärta och kropp? Prästen Mia Hjertquist, stiftskonsulenten Peter Lindberg och Birgitta Westerlund Strelert, präst i sjukhuskyrkan i Malmö väjer inte för det svåra.
6 oktober kl 15

VAD ÄR MENINGEN?
Sångaren Leonard Cohen konstaterande en gång att religion och sex är de två helande aktiviteter människan har att tillgå. I sina poetiska texter funderar Cohen över döden, livet, kärleken och Gud. Vad är meningen med livet? Medverkar gör teologen och prästen Kerstin Wimmer, musikjournalisten Håkan Engström, skådespelaren Matilda Ericsson och musikern Magnus Ericsson.
10 november kl 15