Föredrag inför Pragresan  – Europas historia och nazismens härjningar – Cecilia Stillhof och Johanna Lyngö berättar

Det är viktigt att ha lite förhandskunskap, för att kunna ta in och förstå det människor utsattes för under andra världskriget och för att vara något beredd på de upplevelser som väntar på resan till Prag. Därför är alla konfirmander välkomna till ett föredrag med två av våra konfirmandledare. Har man inte möjlighet att vara med det datum som är tänkt för gruppen kan man självklart gå vid det andra tillfället.

Första resans grupper (alltså den orangea torsdagsgruppen, måndagsgruppen, den rosa tisdagsgruppen och den lila tisdagsgruppen) träffas måndag 24 februari kl 17 i Limhamns kyrka. Räkna med cirka två timmar. Föredraget är obligatoriskt.

Andra resans grupper (alltså den blå tisdagsgruppen, den gula torsdagsgruppen, den gröna onsdag/söndagsgruppen och den röda onsdag/söndagsgruppen) träffas tisdag 25 februari kl 17 i Limhamns kyrka. Räkna med cirka två timmar. Föredraget är obligatoriskt.

Pragresor;

Första resan till Prag går 20-24 mars. Då åker den orangea torsdagsgruppen, måndagsgruppen, den rosa tisdagsgruppen och den lila tisdagsgruppen.

Föräldramöte inför denna första resa är planerad till onsdag 26 februari kl 17-18 i Limhamns församlingshus. Inbjudan kommer!

Andra resan går 27-31 mars. Då åker den blå tisdagsgruppen, den gula torsdagsgruppen, den gröna onsdag/söndagsgruppen och den röda onsdag/söndagsgruppen.

Föräldramöte inför denna andra resa är planerad till onsdag 4 mars kl 17-18 i Limhamns församlingshus. Inbjudan kommer!

Har man inte möjlighet att närvara vid det ena föräldramötet kan man självklart komma till det andra!

Vårens konfirmationer;

Såhär ser planerna ut för vårens konfirmationer. Mer information om till exempel hur många gäster som varje konfirmand kan bjuda in får man i respektive grupp.

Lördag 25 april kl 10 – konfirmation i Limhamns kyrka för den rosa tisdagsgruppen (präst Mia Hjertquist)

Lördag 2 maj kl 10 – konfirmation i Limhamns kyrka för den blå tisdagsgruppen (präst Kristina Tyrberg)

Lördag 2 maj kl 14 – konfirmation i Limhamns kyrka för den orangea torsdagsgruppen (präst Anna Hansson)

Söndag 3 maj kl 14 – konfirmation i Limhamns kyrka för måndagsgruppen (präst Erica Lang)