Nu är tiden här som vi har väntat på sedan gråkall november, sommaren är här.  Flädern blommar och näktergalen sjunger i natten, det har blivit sommar i år också – även om vi måste fortsätta att hålla avstånd mellan varandra och vara uppmärksam på smittspridning. Tid för att känna gräsets mjuka kittling under fotsulorna, doften av blommor och få njuta sommarkvällen då solen sänker sig i havet. En tid för både vila och eftertanke, en tid då kyrkans dörr står öppen – man får gärna slinka in i det svala kyrkorummet en varm dag. Gud har inte semester utan är här, Gud som möter oss som de vi är och tycker om oss som de vi är. Gud älskar oss och gör inte skillnad på oss. Människor kan göra det men aldrig Gud. Även till söndagens gudstjänst är kyrkans dörr öppen och kan du inte följa gudstjänsten på plats kan du göra det via Facebook.

Gud välsignar dig och älskar dig.

Ha en skön sommar!

Anders Friberg