Denna tid på året tänker vi särskilt på de som inte längre lever. De vi saknar. Sorgen och saknaden berättar för oss att ingen är utbytbar. Varje människa är unik och just därför känns det tomt och livet mer tyst eller färglöst. Vi får bäras av tron på att ingen människa är glömd av Gud. På andra sidan, i det stora okända, finns gemenskap och glädje. Så får vi tro, ana och hoppas.

Under hela allhelgonahelgen är Limhamns kyrka öppen för besök och ljuständning. Här finns präst och annan personal på plats om du vill samtala med någon.

Vi får hjälpas åt att ge alla som vill möjlighet att besöka kyrkan coronatryggt genom att hålla avstånden och stanna hemma om man inte känner sig frisk.

Fredag 30 oktober
Kl 13-21 Kyrkan är öppen för ljuständning och bön

Lördag 31 oktober
Kl 11 ”Adjö herr Muffin” – Allhelgonagudstjänst med små och stora