Disneykonsert

Barnkörer från olika kyrkor i Limhamns församling sjunger sånger från Disneyfilmer. Annika Herlitz (Elsas röst i svenska versionen av Frost) är solist och Peter Svensson med vänner agerar kompband. Kom gärna utklädd till din favoritfigur! Biljett får du från expeditionen.

Limhamns kyrka söndag 21 oktober kl 15

Är det slut nu?

Estradpoesi har de senaste åren exploderat i popularitet. I Limhamns kyrka har vi förmodligen längtat efter denna konstart hela livet utan att veta om det. Nu är det dags. Som extra snacks denna kväll blir det också stand up, sång och musik. Välkommen till denna allhelgonafredag där liv och död sätts under luppen under rubriken:”Är det slut nu?”

Limhamns kyrka fredag 2 november kl 19

Minnesgudstjänst

med David Zhang, piano

Limhamns kyrka lördag 3 november kl 18