Barn & Familj

Vi träffas igen!

Nu äntligen öppnar vi upp för lite träffar. Mötena kommer vara välkomnande, smittfria och glädjerika!

Vi coronaanpassar genom att ha anmälan till vår träff på måndagar – det blir ett mindre antal vi kan ta emot i församlingshusets stora sal. Ingång med barnvagn genom entrén i gränden på vänster sida  av huset. Och träffen på tisdagar är utomhus. Naturligtvis stannar man hemma vid minsta sjukdomssymptom.

Vi startar den 14 september!

Babyträff med sång, rytmik och lek (ingen fika)

Måndagar kl. 9-11.30

Anmälan fredagen veckan innan via sms på 072 245 51 95 eller epost [email protected]

Denna grupp är för föräldrar och barn upp till 1 års ålder.

Barnvagnspromenad runt kalkbrottet

Tisdagar med samling kl. 13 vid Limhamns kyrka

Promenaden runt kalkbrottet är ungefär 7 km. Vi kommer ha två olika grupper – en som går i rask takt och en som tar det lite lugnare. Det kommer också finnas möjlighet att gå in i kyrkan och tända ljus strax innan vi går.

Våra vanliga barngrupper avvaktar vi med att öppna upp tillsvidare.

Vill ni ha kontakt med oss, har ni några funderingar, behöver ni få prata med någon, eller bara har en fråga, ring oss på 040-27 94 80

Barnkörer

Tisdag och torsdag eftermiddag Limhamns församlingshus

Vi sjunger, pysslar, leker och lär oss om musik. Ibland sjunger vi på söndagens gudstjänst. Det finns barnkörer för alla åldrar, 4-12 år. Körledare är Maria Wallin. Anmälan och information: [email protected] eller telefon 040-279387.

Dop?

Vill du låta döpa ditt barn? I Limhamns kyrka har vi doptider alla dagar i veckan! Oftast är det kanske lördag eller söndag som är mest intressant. Vi har oftast tre tider på lördagarna, kl 12, 13.30 och 15. Och på söndagar är det kl 13:30. Lördag 14 november har vi drop in dop i församlingshuset – då behöver du inte boka något i förväg, det är bara att komma. Vi bjuder på doptårta!
Ta kontakt med pastorsexpeditionen, telefon 040-279001, om du vill boka. Vill du hellre mejla gör du det till adressen [email protected] Du kan även boka via webben, på svenskakyrkan.se/malmopastorat/boka-dop. Välkommen att höra av dig!

Mässa med små och stora

I Limhamn försöker vi göra en gudstjänst på barnens villkor. Det viktigaste är inte att sitta still och vara tyst. Istället är det viktigt att barn och vuxna får vara tillsammans under former som inte utesluter barnen.Ibland är det lite rörigt och rörligt men vad gör det om hundra år? Sångerna är enkla och rörelsesångerna är prioriterade. Berättelsen om Jesus ska vara lätt att förstå. Alla barn kan sitta på en matta framme så att man kan se bra. Kolla i kalendern när nästa Mässa med små och stora är!