Barn & Familj

Änglabladet

Nyhetsbrevet för Barn&Familj med aktuella datum heter Änglabladet och kommer varannan månad. Du kan hämta det i församlingshuset eller läsa det här.

Babycafé

Tisdagar kl 12-14 i församlingshuset – OBSERVERA NY TID!

Babycafé är mötesplatsen för de små barnen som är under ett år och deras föräldrar. Här kan man fika och det finns barnstolar för de minsta. Stämningen brukar vara hög och hjärtlig. Cirka kl 13.30 har vi andakt och sångstund med sånger som passar de minsta barnen.

Barnkörer

Torsdag eftermiddag Limhamns församlingshus

Vi sjunger, pysslar, leker och lär oss om musik. Ibland sjunger vi på söndagens gudstjänst. Det finns barnkörer för alla åldrar, 4-12 år. Körledare är Maria Wallin. Anmälan och information: [email protected] eller telefon 040-279387. Läs gärna om de olika barnkörerna här.

Dop?

Vill du låta döpa ditt barn? I Limhamns kyrka har vi doptider alla dagar i veckan! Oftast är det kanske lördag eller söndag som är mest intressant. Vi har oftast tre tider på lördagarna, kl 12, 13.30 och 15. Och på söndagar är det kl 13:30. Lördag 16 mars har vi drop in dop i församlingshuset – då behöver du inte boka något i förväg, det är bara att komma. Vi bjuder på doptårta!
Ta kontakt med pastorsexpeditionen, telefon 040-279001, om du vill boka. Vill du hellre mejla gör du det till adressen [email protected] Välkommen att höra av dig!

Mässa med små och stora

I Limhamn försöker vi göra en gudstjänst på barnens villkor. Det viktigaste är inte att sitta still och vara tyst. Istället är det viktigt att barn och vuxna får vara tillsammans under former som inte utesluter barnen.Ibland är det lite rörigt och rörligt men vad gör det om hundra år? Sångerna är enkla och rörelsesångerna är prioriterade. Berättelsen om Jesus ska vara lätt att förstå. Alla barn kan sitta på en matta framme så att man kan se bra. Efteråt blir det korv med bröd! Under våren firas mässa med små och stora 13 januari (i församlingshuset), 3 februari (i församlingshuset), 3 mars, 24 mars, 14 april, 26 maj och 22 juni kl 11.

Pappacafé

Fredagar kl 9-11.30 i församlingshuset

Café Papa är en mötesplats för pappor och barn. Cirka kl 9.30 sätter i oss i ringen för andakt och sångstund. Efteråt fikar vi tillsammans.

Sång och lek med små och stora

Måndagar kl 9-11.30 i församlingshuset

Sång och lek är mötesplatsen för barn och vuxna som vill träffa andra, fika, leka och sjunga. Vi har andakt och sångstund cirka kl 9.30.