NÅGON ATT PRATA MED?

Du är välkommen att ta kontakt med någon av församlingens präster eller diakoner om du vill samtala om tro eller andra livsfrågor. När man befinner sig i någon slags kris kan ett eller flera samtal under tystnadsplikt vara till stor hjälp.

Vår församlingskurator Stefan Kamensky  och vår diakoniassistent Ida Gynning når du via telefon eller epost, eller genom ett personligt besök. Tisdagar kl 13-15 och fredagar kl 10-12 är du välkommen utan tidsbokning, övrig tid får du gärna ringa i förväg och bestämma en tid.

ReUse SECOND HAND BUTIK

Just nu är vår second hand butik, som drivs av ideella och som säljer kläder, skor, väskor, smycken och andra ting, stängd men vi hoppas kunna öppna upp snart igen.

ReUse tar gärna emot kläder men hör gärna av dig till oss först. Både Stadsmissionen och Mariakyrkan tar också tacksamt emot kläder!

Församlingskurator
Stefan Kamensky