NÅGON ATT PRATA MED?

Du är välkommen att ta kontakt med någon av församlingens präster eller diakoner om du vill samtala om tro eller andra livsfrågor. När man befinner sig i någon slags kris kan ett eller flera samtal under tystnadsplikt vara till stor hjälp.

Vår församlingskurator Stefan Kamensky når du via telefon eller epost, eller genom ett personligt besök. Torsdagar kl 10-12 är du välkommen utan tidsbokning, övrig tid får du gärna ringa i förväg och bestämma en tid.

ReUse SECOND HAND BUTIK

onsdagar kl 11-18

Vi har i församlingshuset en second hand butik, som säljer kläder, skor, väskor, smycken och andra ting. All behållning går till församlingens diakonala arbete bland människor som har det svårt. Butiken är öppen onsdagar kl 11-18. Linnégatan 17, i källarplan.

Butiken tar gärna emot det du inte använder. Kom gärna när butiken är öppen. Annars tar både Stadsmissionen och Mariakyrkan tacksamt emot kläder!

Församlingskurator
Stefan Kamensky