NÅGON ATT PRATA MED?

Du är välkommen att ta kontakt med någon av församlingens präster eller diakoner om du vill samtala om tro eller andra livsfrågor. När man befinner sig i någon slags kris kan ett eller flera samtal under tystnadsplikt vara till stor hjälp.

Vår församlingskurator Stefan Kamensky når du via telefon eller epost, eller genom ett personligt besök. Tisdagar kl 10-12 är du välkommen utan tidsbokning, övrig tid får du gärna ringa i förväg och bestämma en tid.

ReUse SECOND HAND BUTIK

onsdagar kl 11-18

Vi har i församlingshuset en second hand butik, som drivs av ideella och som säljer kläder, skor, väskor, smycken och andra ting. All behållning går till församlingens diakonala arbete bland människor som har det svårt. Butiken är öppen onsdagar kl 11-18. Linnégatan 17, i källarplan.

ReUse tar oftast emot kläder men hör gärna med butiken först. Både Stadsmissionen och Mariakyrkan tar tacksamt emot kläder!

Församlingskurator
Stefan Kamensky