Musik

Ta kontakt med respektive körledare för mer information om höstens körrepetitioner!

BARNKÖRER

Körledare är Maria Wallin. Anmälan och information: [email protected]                                eller telefon 040-279387

limhamns församlingshus torsdag eftermiddag

4-6 år — Rytmik och sång, lek och pyssel.

Barnkören

limhamns församlingshus torsdag eftermiddag

Förskoleklass – åk 2 — Vi lär oss om musik, sjunger och pysslar.

Storkören

limhamns församlingshus tisdag och torsdag eftermiddag

Åk 3 – åk 6 — Vi sjunger i stämmor och lär oss mer om musik. Barnen jobbar med teman inför konserter och gudstjänster.

KYRKOKÖREN

limhamns kyrka måndagkvällar

Limhamns kyrkokör är en blandad kör (sopran, alt, tenor, bas). Vi sjunger kyrkomusik från 900-talet till nutid. 4-5 ggr per termin sjunger vi i gudstjänst i Limhamns kyrka. Varje termin gör vi en kyrkokonsert tillsammans med solister och instrumentalensemble. En vår- eller sommarkonsert gör vi varje år tillsammans med Limhamns brassband och församlingens körer i Limhamns församlingshus. Körledare är organist Margareta Haksten. Kontakta henne om du är intresserad!

NOVA

limhamns kyrka torsdagkvällar udda veckor

Nova är kören för dej, i yrkesverksam ålder, som inte har sjungit i kör tidigare. Inga krav på förkunskaper – bara sångglädje! Körledare är vår organist Margareta Haksten.

OPTIMISTKÖREN – för daglediga

Än så länge är Optimistkören vilande. Vi hoppas kunna starta igen så snart myndigheternas restriktioner ändras!

Mogen sångarglädje för dig med barnasinnet kvar! Inga krav på förkunskaper. Körledare är Margareta Haksten.

UNGDOMSKÖREN

limhamns församlingshus tisdagkvällar

Ungdomskören är för dig som är 13 år och uppåt som tycker om att sjunga. Musiken är blandad där olika stilar provas på. Många låtar väljs ut av körens deltagare. Körledare är vår musiker Albin Johansson. Ring honom på 040-279482 om du vill veta mer, eller sms-a 0767-687673.

LIMHAMNS BRASSBAND

Limhamns församling samarbetar vid ett antal tillfällen under året med Limhamns Brassband, som även har sin repetitionslokal i Limhamns församlingshus. Läs gärna mer om Limhamns Brassband på deras hemsida:/www.limhamnsbrassband.se

MUSIKUNDERVISNING

Församlingen erbjuder musikundervisning för de som är aktiva i församlingens barn- och ungdomskörer. Det finns ett begränsat antal platser. För mer information kontakta Margareta Haksten.

Inga kalenderhändelser hittades.