21 juni firas midsommarafton i trädgården vid Oxie församlingsgård! Att risken för regn är överhängande på midsommarafton är ett allmänt känt faktum, så även om vi hoppas och ber för ett soligt firande så finns den stora salen i församlingsgården redo för dans.

Ta gärna med egna filtar att sitta på utomhus, eftersom att vi ändå utgår från att det blir vackert väder. Det finns en stor gräsmatta men inte så många stolar.

• 12:30 kan man komma och bindra kransar. En frivillig gåva för krans går till diakonin i Oxie. Samtidigt öppnar serveringen där man kan köpa kaffe, dricka, bakelse, glass och korv.
  • 13:30 börjar dansen kring stången, med dragspel som ackompanjerar. Efter dansen blir det lekar, allsång och andakt.
  • Senast klockan 15:00 är firandet slut.