I Oxie församlingsgård har nu rytmik- och körverksamheter öppnat upp för unga upp och flertalet anpassningar är gjorda på grund av situationen med Covid-19, för att förhindra smittspridningen.

Verksamheterna som startat är:

• Rytmik för barn 0-18 mån tillsammans med förälder (tisdagar 10.00–11.00)
  • Rytmikgruppen 4-5 år (tisdagar 16.30–17.15)
  • Lillkören 6-7 år (tisdagar 17.30–18.15)
  • Barnkören 8–12 år (tisdagar 15.45 –16.30)

Anpassningar som har gjorts för höstens verksamheter:

• Vi följer FHMs rekommendationer gällande barn och vuxna och de särskilda riktlinjer framtagna för sång/körsång.
  • Vi har flyttat verksamheterna till större lokaler
  • Vi har begränsat antalet deltagare för att kunna hålla avstånd
  • Lokalerna vädras ordentligt mellan de olika grupperna och dessa löser inte av varandra i de olika lokaler utan vi använder flera olika lokaler.
  • Rytmikinstrument och likande är personliga och tvättas av mellan gångerna.
  • Vi städar av lokalerna mellan de olika grupperna.
  • Vi börjar varje pass med att vi tillsammans går med barnen och tvättar händerna med tvål och vatten.
  • Fikat består enbart av kaffe/te och övrigt fika tar föräldrarna med (i 0-18 månaders-gruppen där föräldrar är med tillsammans med barnen)
  • Föranmälan krävs

Kyrkokören övar enligt särskilt schema och i mindre grupper, hör av dig om du är sugen på att sjunga.

För mer information och för att anmäla sig kan man kontakta Cecilia Dreisig, musiker eller Marie Lindgren, pedagog.

Vid minsta sjukdomssymptom ber vi vänligen men bestämt att deltagaren stannar hemma för att hindra smittspridning. Vi kommer även att kontakta vårdnadshavare om ett barn med symptom kommer till verksamheten.

Vi är rädda om varandra och håller avstånd och vi håller ut. Tillsammans!