Mötesplatser i Oxie kyrka

Handarbetscafé

Måndagar kl 18–20 i Församlingsgården.

Nybörjare eller mer erfarna med stickor, virknål och broderier – alla är välkomna! Vi hjälper och inspirerar varandra med tips och råd. Kaffe och kaka till självkostnadspris.
Kontakt: Annette Rosdahl, vaktmästare, tel. 040-27 92 76

Bok- och filmcirkel

Måndagar i Församlingsgården. Vi träffas en gång i månaden och pratar då om en bok vi läst eller en film vi ser tillsammans. Vi lyfter fram karaktärer, nyckelscener och känslor vi fått av boken eller filmen.
Vill du veta mer? Kontakt: Elisabeth Hansson, tel. 040-27 93 92

Bibelsamtalsgrupp

Torsdagar udda veckor kl. 18.30–20.00 i Församlingsgården.

Nyfiken och intresserad av den kristna tron och bibeln? Vi samtalar och reflekterar utifrån en bibeltext, just nu Matteusevangeliet. Välkommen att delta i mässan innan i Oxie kyrka kl 18.00!
Kontakt: Dan Jansson, tel. 040-27 90 40

Bibelskola

Lär dig Bibelns berättelser, få syn på Guds plan för världen och möt Jesus i Bibelns ord. Vi startar med mässa och äter sen lunch i församlingsgården.

Kontakt: Expeditionen 040-27 93 80

Sommarcafé

Under sommarmånaderna.

Öppet hus

Mötesplats för daglediga torsdagar kl. 10–12 i Församlingsgården. Jämna veckor är det med varierat program.
Kontakt:Cecilia Dahlgren, präst tel. 040-27 93 13