SM-veckan i Malmö – Svenska kyrkan är med och hjälper till!

Varje år arrangeras senior SM i en mängd sporter. I sommar är det Malmö stads tur att var värd. Svenska kyrkan Malmö är självklart med för att möta människor och finnas på plats i sommarfesten! SM-veckan startar den 26 juni och håller på till den 2 juli.

Cyklist hjälper liggande person

MOBILT CYKELTEAM

Teamen kommer att röra sig på de olika tävlingsområdena och möta människor samt bjuda in till Café Andrum och Idrottsgudstjänsten.

Människor runt ett bord fikar

CAFÉ ANDRUM

Varje dag 10.00-19.00 på Kyrkans hus, Fiskehamnsgatan 3 (vid Malmö Live)
Fika, ladda mobilen, hämta kraft och andas ut. Andakt 10.00 och 15.00, själavårdare finns på plats för samtal. Passa även på att trampa fram en smoothie i vår ”Smoothiecykel”!

Ljuskrona i förgrunden och ryggar på människor i bakgrunden

IDROTTSGUDSTJÄNST

Lördag 29 juni 16.00 i S:t Johannes kyrka, Rådmansgatan 20
Kom och stretcha på gudstjänst med nattvard! Träning och avslappning för själen.

Ansiktsbild av en kvinna

VILL DU ENGAGERA DIG?

Hör av dig till oss om du vill vara med och hjälpa till under SM-veckan! Mejla oss på [email protected], vi behöver: namn, epost och telefonnr. Skriv vilka dagar du är tillgänglig (26 juni till 2 juli) och gärna vad du vill göra (café eller mobila teamen).

Läs mer om sm-veckan i Malmö på deras egen hemsida: www.smveckan.se/valkommentillmalmo