Öppet hus med små och stora är inställt hösten 2020.
Istället erbjuds följande:

Barnvagnspromenad o medhavd fika.
Torsdag 3 september startar Barnvagnspromenader i S:t Andreas kyrka för dig som är hemma med barn 0-5 år.
När: Torsdagar kl. 10-12 (3/9-22/10)
Var: samling vid S:t Andreasgården, Rosenholms allé 10.
Hur: Vi går en gemensam promenad på ungefär 40 min. Efter detta är man välkommen att sitta ner i trädgården vid S:t Andreas gården och äta egen medhavd fika.Om möjlighet finns sjungs någon sång. Vid regn inställt. Toalett finns vid behov, men medtag gärna underlag för blöjbyte utomhus. Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer: Max 50 personer, avstånd på 2 meter, handsprit för god handhygien finns på plats och vid sjukdomssymptom stannar man hemma. Vid frågor kontakta Lovisa Engberg. Varmt välkomna till promenad och gemenskap!

Sångstund
Digitala sångstunder tisdagar 14.30. Kontakta Lovisa Engberg om ni vill vara med.

Andakter för små och stora på facebook.
Andakter för små och stora läggs under hösten ut fredagar kl. 10.30, 1-2 gånger i månaden. Genom drama, berättelse, sång och skapande illustreras de bibeltexter som läses i kyrka. Det blir teman om alltifrån att lita på Gud och att säga tack till väntan på Jesus vid 1:a advent och självklart julens berättelse om Jesu födelse. www.facebook.com/standreaskyrka