S.t Andreas kyrka

Mötesplatser

I S:t Andreas kyrka finns många öppna mötesplatser för alla åldrar. Platser där det finns möjlighet till gemenskap, möten, föredrag och samtal. Aktuellt program för de olika verksamheterna hittar du i kalendern längre ner på sidan.

ÖPPET HUS
Torsdagar 13.00–15.00 S:t Andreas kyrka /församlingssalen
Andakt och kaffeservering. Program jämna veckor.
Startdatum: 19 september

Öppet Hus-programblad hösten 2019

S:T ANDREAS SYKRETS

Varannan tisdag (ojämna veckor) kl. 14.00 på S:t Andreasgården. Varje träff innehåller en andakt, kaffe med dopp och någon form av program.Vi träffas på S:t Andreasgården, Rosenholms allé 10 B.
Startdatum: 10 september

ATELJÉ I S:T ANDREAS

Vi träffas varannan tisdag kl 10.00-12.00 på S:t Andreasgården, (Rosenholms allé 10B.). Kom och var med i höstens öppna syateljé och inspireras av andra och skapa nya saker med tyg, nål och tråd. För aktuella datum – se kalendern nedan.
Startdatum: 10 september.

Aina Hagström

KLÄDSKÅPET

Öppettider: Tisdagar kl. 15.00-18.00 och onsdagar kl. 11.00-13.00.
Prova och titta på kläder eller bara sitt ner och ta en kopp kaffe och en kaka.
Gåva, för det om besökarna vill förvärva, blir ett välkommet tillskott till den lokala diakonala verksamheten. Vi finns i S:t Andreasgårdens källare, Rosenholms allé 10.
Läs mer om Klädskåpet i tidningen Trovärdigt (artikel från år 2015).

Aina Hagström

SOPPLUNCH

Måndagar 12.30 i S:t Andreas församlingssal.
Startdatum 30 september
Tillsammans med andra kan du äta soppa med bröd. Kaffe och kaka ingår efter maten. Kostnad 40 kr.
Sopplunch hösten 2019

FÖRELÄSNINGAR

För aktuella datum – se kalendern nedan.

Kalender för Mötesplatser