S.t Andreas kyrka

Mötesplatser

I S:t Andreas kyrka finns många öppna mötesplatser för alla åldrar. Platser där det finns möjlighet till gemenskap, möten, föredrag och samtal. Aktuellt program för de olika verksamheterna hittar du i kalendern längre ner på sidan.

ÖPPET HUS

Torsdagar 13.00–15.00 S:t Andreas kyrka /församlingssalen

Uppehåll. Startar i september.

S:T ANDREAS SYKRETS

Varannan tisdag (ojämna veckor) kl. 14.00 på S:t Andreasgården. Varje träff innehåller en andakt, kaffe med dopp och någon form av program.Vi träffas på S:t Andreasgården, Rosenholms allé 10 B. För aktuellt program se kalendern nedan.

ATELJÉ I S:T ANDREAS

Vi träffas varannan tisdag kl 10.00-12.00 på S:t Andreasgården, (Rosenholms allé 10B.). Kom och var med i vårens öppna syateljé och inspireras av andra där du skapar nya saker med tyg, nål och tråd. För aktuella datum – se kalendern nedan.

Aina Hagström

KLÄDSKÅPET

Öppettider: Tisdagar kl. 15.00-18.00 och onsdagar kl. 11.00-13.00. (Endast tisdagar under juni-augusti)
Prova och titta på kläder eller bara sitt ner och ta en kopp kaffe och en kaka. Eventuella gåvor går till det diakonala arbetet i församlingen. Vi finns i S:t Andreasgårdens källare, Rosenholms allé 10.
Läs mer om Klädskåpet i tidningen Trovärdigt (artikel från år 2015).

Aina Hagström

Fasad på S:t Andreasgården mot himmelsbakgrund

TRÄDGÅRDSCAFÈ PÅ S:T ANDREASGÅRDEN

Torsdagar under juni, juli och augusti. Kaffeservering från kl. 13.00. Andakt kl. 14.00, därefter program i ca 45-50 min. För aktuellt program se kalendern nedan.

FÖRELÄSNINGAR

För aktuella datum – se kalendern nedan.

Kalender för Mötesplatser