Vill du vara konsertvärd i S:t Johannes kyrka?

I S:t Johannes kyrka har vi varje år ca. 160 konserter med ca 25 000 besökare. Nu vill ta ytterligare ett steg genom att engagera konsertvärdar till flera av dessa konserter.

Vad innebär det?

Som konsertvärd är man på plats när dörrarna öppnas eller ca. 30 minuter innan. Man delar ut programblad, välkomnar besökare och är tillgänglig för att svara på eventuella frågor.
Är det mycket folk ser man dessutom till att besökarna hittar lediga platser i bänkarna.
Man jobbar två och två och har alltid en vaktmästare nära till hands.

Vad får man ut av det?

Som konsertvärd får man naturligtvis också njuta av den musikupplevelsen som ges. Dessutom ger vi dig fribiljetter till de konserter som kyrkan anordnar som har entré, även om du inte tjänstgör som konsertvärd just den konserten. Denna höst gäller det t. ex. den populära Luciakonserten och Gospel Rose Choir julkonsert.

Har du fler frågor eller önskar anmäla dig?

Vänligen kontakta Christian Schultze