Lördag 24 augusti kl. 16.00 är det dags för  höstens första Make That Change-mässa i S:t Johannes kyrka. Dagens tema är stress.

Make That Change är en mässa som firas en lördag i månaden kl. 16.00 i S:t Johannes kyrka. Mässan består till stora delar av musik där Gospel Rose Choir tillsammans med bandet utgör stommen. Vi vill att du också är med och sjunger med oss. Vi har en stor skärm med alla texter så att du enkelt kan följa med. Dessutom delar vi musiken via Spotify så du kan lyssna innan mässan (se Spotify-listan nedan).

Varje mässa har ett tema där vi tar upp viktiga och relevanta ämnen. Hur står vi ut med vår kropp? Vilket är mitt värde? Var gör jag av all min ilska? Hur ska jag våga? Mässan börjar kl. 16.00 och varar en timme. Hinner du inte i tid eller behöver gå tidigare så går det bra. Vi har dörren öppen så man kan komma och gå som man vill. Mässan är tvåspråkig. Alla sånger är på engelska och allt övrigt innehåll översätts. Ta på bekväma skor! Vi sjunger bättre och är mer delaktiga i musiken om vi står upp. Ta med familjen! Då mässan äger rum längst fram i kyrkan finns det möjlighet att hänga lite bredvid med barnvagnen osv. Ta gärna med hörselskydd till de minsta barnen.

Till mässan använder vi alkoholfritt vin och glutenfritt bröd. Efter mässan finns möjlighet till en enkel fika och samtal runt dagens ämne.

Lyssna på låtarna inför mässan 24 augusti så du enklare kan sjunga med

Höstens datum

Hösten 2019 firas Make That Change-mässan vid följande datum:

• 24 augusti –tema: Stress
  • 21 september – tema: Ensamhet