Andlig fördjupning

Studier mellan rosor och änglar – varannan tisdag kl 16.15 i S:t Johannes kyrka

Hösten tillfällen: 10/9, 24/9, 8/10, 22/10, 5/11, 19/11

Studiegrupp som träffas varannan vecka i S:t Johannes kyrka. Det ges ett blandat studieprogram som kommer att innehålla läsning i bibeln, veckans texter, psalmer, skönlitteratur, poesi och en del papper som studieledaren kommer att dela ut. Det blir studier, samtal och föreläsningar. Vi kommer att se på symbolerna i kyrkan och tala om dem. Avslutas med mässa 17.30.

Johnny Wegestål

Pilgrimsvägen 10 år

2019 fyller Pilgrimsvägen Skåne Blekinge 10 år. I hela Skåne och Blekinge sker jubileumsvandringar. I kalender till höger finns de vandringar som sker med anknytning till S:t Johannes. För mer information besök pilgrimsvagen.se eller kontakta [email protected]

Pilgrimsvandringar i Pildammsparken

Höstens vandringar börjar igen den 3 september.
Samling utanför S:t Johannes kyrka kl 10.50.

Pilgrimsvandra i Pildammsparken en timme på lunchen. Vandringarna sker i enkelhet, med delande och tystnad. Ingen föranmälan och vandringarna är gratis.
För mer information, kontakta vandringsledare:
via [email protected]

Kalender - andlig fördjupning