Andlig fördjupning

Studier mellan rosor och änglar – varannan tisdag kl 16.00 i S:t Johannes kyrka – är just nu inställt (från och med 6 april)

Vårens tillfällen: 11/2, 25/2 , 10/3, 24/3, 7/4, 21/4

Studiegrupp som träffas varannan vecka i S:t Johannes kyrka. Det ges ett blandat studieprogram som kommer att innehålla läsning i bibeln, veckans texter, psalmer, skönlitteratur, poesi och en del papper som studieledaren kommer att dela ut. Det blir studier, samtal och föreläsningar. Vi kommer att se på symbolerna i kyrkan och tala om dem.

Johnny Wegestål

Pilgrimsvandringar i Pildammsparken

Vårens vandringar börjar den 4 februari och pågår varannan tisdag fram till den 9 juni.
Samling utanför S:t Johannes kyrka kl 10.50.

Pilgrimsvandra i Pildammsparken en timme på lunchen. Vandringarna sker i enkelhet, med delande och tystnad. Ingen föranmälan och vandringarna är gratis.
För mer information, kontakta vandringsledare:
via [email protected]