För barn mellan 0-2 år erbjuder S:t Johannes kyrka babysång i församlingshemmet på Kapellgatan 6.
För de äldre barnen erbjuder våra närliggande kyrkor S:t Matteus och S:t Pauli olika aktiviteter som till exempel körsång och föräldracafé. Här finns även konfirmand- och ungdomsgrupper för de äldre barnen.

Babysång

Våren & Hösten 2020

Babysången tar ett uppehåll under våren och hösten 2020 och vi tar inte emot några anmälningar.

För frågor och mer information kontakta expeditionen 040-27 91 50.

S:t Johannes babysång – för föräldrar med barn i åldrarna 0-2 år

Babysången är en sångstund dit mammor och pappor kommer med sina barn och sjunger med dem och för dem. Vi sjunger gamla och nya barnsånger, med olika rörelser och musikaliska tillbehör. Vi sjunger alltid samma sånger, så att alla känner igen sig! Varje sångstund tar ca 25 minuter och leds av vår kantor AnnaKajsa Svärd.

Vanliga frågor om babysången

– Var är babysången?
Vi håller till på församlingshemmets tredje våning på Kapellgatan 6. Ingång genom dörren under skylten ”S:t Johannes Församling”.

– Finns det hiss?
Ja, det finns hiss från gatuplanet upp till tredje våningen, och där finns även gott om plats att ställa barnvagnar.

– Vad kostar det att vara med?
Ingenting – babysången är gratis! Fika finns till föräldrarna och kostar 20 kr. Det finns även möjlighet att värma medhavd mat till barnen i köket på tredje våningen.

– Måste man bo i församlingen för att vara med på babysången?
Nej, vi ställer inga krav på varken församlingstillhörighet eller kyrkotillhörighet.

Varmt välkommen till babysången i S:t Johannes!

Assistent
Therese Riandebäck