För barn mellan 0-2 år erbjuder S:t Johannes kyrka babysång i församlingshemmet på Kapellgatan 6.
För de äldre barnen erbjuder våra närliggande kyrkor S:t Matteus och S:t Pauli olika aktiviteter som till exempel körsång och föräldracafé. Här finns även konfirmand- och ungdomsgrupper för de äldre barnen.

Babysång

Hjärtligt välkomna till vår öppna julbabysång i S:t Johannes kyrka torsdagen den 13 december kl 09.30 för barn 0-2 år. Vi bjuder på fika.

Ingen föranmälan.

VÅREN 2019

Nu kan du anmäla dig till vårens babysång!

Måndagen den 19 november tar vi emot anmälningar till vårens babysång.

S:t Johannes babysång – för föräldrar med barn i åldrarna 0-2 år

Babysången är en sångstund dit mammor och pappor kommer med sina barn och sjunger med dem och för dem. Vi sjunger gamla och nya barnsånger, med olika rörelser och musikaliska tillbehör. Vi sjunger alltid samma sånger, så att alla känner igen sig! Varje sångstund tar ca 25 minuter och leds av vår kantor AnnaKajsa Svärd.

Vi har tre olika åldersgrupper som träffas och sjunger på tisdagar och torsdagar under höstterminen:

Tisdagar:
9.30 1-2 år
10.30 6-12 månader

Torsdagar:
9.30 6-12 månader
10.30 1-2 år
11.30 0-6 månader

Anmälan
Anmälan sker till annakajsa.svard@svenskakyrkan.se. Du kommer att få en bekräftelse huruvida du fått en plats.
OBS!! I anmälan uppger du barnets namn, förälderns namn, förälderns mailadress samt önskemål om grupp. Ange dag och tid på gruppen (t ex torsdag 09.30 gruppen 6-12 månader).

Vårterminen startar vecka 6.

Om du inte kan komma vid första tillfället måste du meddela detta till AnnaKajsa. I annat fall kommer din plats att gå till någon annan som vill vara med.

Vanliga frågor om babysången

– Var är babysången?
Vi håller till på församlingshemmets tredje våning på Kapellgatan 6. Ingång genom dörren under skylten ”S:t Johannes Församling”.

– Finns det hiss?
Ja, det finns hiss från gatuplanet upp till tredje våningen, och där finns även gott om plats att ställa barnvagnar.

– Vad kostar det att vara med?
Ingenting – babysången är gratis! Fika finns till föräldrarna och kostar 20 kr. Det finns även möjlighet att värma medhavd mat till barnen i köket på tredje våningen.

– Måste man bo i församlingen för att vara med på babysången?
Nej, vi ställer inga krav på varken församlingstillhörighet eller kyrkotillhörighet.

Varmt välkommen till babysången i S:t Johannes!

AnnaKajsa Svärd
annakajsa.svard@svenskakyrkan.se