För barn mellan 0-2 år erbjuder S:t Johannes kyrka babysång i församlingshemmet på Kapellgatan 6.
För de äldre barnen erbjuder våra närliggande kyrkor S:t Matteus och S:t Pauli olika aktiviteter som till exempel körsång och föräldracafé. Här finns även konfirmand- och ungdomsgrupper för de äldre barnen.

Babysång

Våren 2020

Vi tar just nu inte emot några anmälningar till vårens babysång på grund av sjukdom.
Hemsidan kommer att uppdateras med information i januari 2020 om hur och när babysången startar igen.

Hjärtligt välkommen med er anmälan då!

S:t Johannes babysång – för föräldrar med barn i åldrarna 0-2 år

Babysången är en sångstund dit mammor och pappor kommer med sina barn och sjunger med dem och för dem. Vi sjunger gamla och nya barnsånger, med olika rörelser och musikaliska tillbehör. Vi sjunger alltid samma sånger, så att alla känner igen sig! Varje sångstund tar ca 25 minuter och leds av vår kantor AnnaKajsa Svärd.

Vanliga frågor om babysången

– Var är babysången?
Vi håller till på församlingshemmets tredje våning på Kapellgatan 6. Ingång genom dörren under skylten ”S:t Johannes Församling”.

– Finns det hiss?
Ja, det finns hiss från gatuplanet upp till tredje våningen, och där finns även gott om plats att ställa barnvagnar.

– Vad kostar det att vara med?
Ingenting – babysången är gratis! Fika finns till föräldrarna och kostar 20 kr. Det finns även möjlighet att värma medhavd mat till barnen i köket på tredje våningen.

– Måste man bo i församlingen för att vara med på babysången?
Nej, vi ställer inga krav på varken församlingstillhörighet eller kyrkotillhörighet.

Varmt välkommen till babysången i S:t Johannes!

AnnaKajsa Svärd