Make That Change

Make That Change är en ny mässa som firas på lördagar kl. 16.00 i S:t Johannes kyrka. (Se datum nedan) Mässan består till stora delar av musik där Gospel Rose Choir tillsammans med bandet utgör stommen. Vi vill att du också är med och sjunger med oss. Vi har en stor skärm med alla texter så att du enkelt kan följa med. Dessutom kommer vi att dela musiken via Spotify så du kan lyssna innan mässan.

Varje mässa har ett tema där vi tar upp viktiga och relevanta ämnen. Hur står vi ut med vår kropp? Vilket är mitt värde? Var gör jag av all min ilska? Hur ska jag våga?

Efter mässan finns möjlighet till en enkel fika och samtal runt dagens ämne.

Mässan är tvåspråkig. Alla sånger är på engelska och allt övrigt innehåll översätts.

Make That Change – Våren 2019
2/3 kl.16 Tema: Self Care
30/3 kl.16 Tema: Kroppen
27/4 kl.16 Tema: Vrede
25/5 kl.16 Tema: Fearless

Praktisk information

Mässan börjar kl. 16.00 och varar en timme. Hinner du inte i tid eller behöver gå tidigare så går det bra. Vi har dörren öppen så man kan komma och gå som man vill.

Lyssna på låtarna så du enklare kan sjunga med:

Ta på bekväma skor! Vi sjunger bättre och är mer delaktiga i musiken om vi står upp.

Ta med familjen! Då mässan äger rum längst fram i kyrkan finns det möjlighet att hänga lite bredvid med barnvagnen osv. Ta gärna med hörselskydd till de minsta barnen.

Till mässan använder vi alkoholfritt vin och glutenfritt bröd.

Gospel Rose Choir
AnnaKajsa Svärd – körledare