bunkeflo_kor1

Körverksamhet

I S:t Johannes kyrka finns fem vuxenkörer: Johanneskören, S:t Johannes Kammarkör, Gospel Rose Choir, S:t Johannes Seniorkör, Vegakören och S:t Johannes koralkör. Läs mer om körerna här!

bunkeflo_musik

Aktuella konserter

Varje år besöker över 20 000 personer S:t Johannes kyrka för att lyssna på någon av våra många konserter. Program för aktuella konserter hittar du här!

Dagens musikandakt från Johanneskyrkan

Tyvärr har vi fått ställa in respektive flytta fram alla våra planerade konserter. Förhoppningsvis är vi igång igen i höst. Fram till dess bjuder vi på en ny musikandakt varje dag. Du hittar den bland annat via vår Youtubekanal:

Sankt Johannes, Malmö

Här musicerar våra organister, gästande musiker och körer något som dom ändå hade tänkt framföra vid en konsert eller högmässa under våren i Johanneskyrkan.

orgel_stpetri

Våra orglar

Intressant fakta om våra många orglar.