Kristi himmelfärdsdag  30 maj anordnar församlingen en bussresa till Bosjökloster och Stiftsgården Åkersberg i Höör.

09.00 Avfärd från S:t Matteus kyrka
10.00 Gudstjänst i Bosjökloster kyrka
11.00 Guidad visning av Bosjökloster
12.00 Lunch
13.30 Avfärd till Stiftsgården Åkersberg i Höör
14.00 Fika på Åkersberg. Efter kaffet berättar någon ur personalen lite om stiftsgården och nyöppnade Andrum Spa. Möjlighet att besöka Frihetens kapell och stiftsgårdens butik där sortimentet består av varor framtagna med människor, rättvisa och miljö i åtanke.
16.30 Åter S:t Matteus kyrka

Pris

150 kronor per person. Barn under 12 år reser gratis.  Priset inkluderar bussresa, guidning, lunch, fika.

Anmäl dig senast 15 maj via  040-27 92 43 eller matteus.malmo@svenskakyrkan.se
Observera att anmälan är bindande. Glöm inte att ange eventuella allergier när du anmäler dig.
Betalning görs till Gunilla på expeditionen senast 20 maj.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Observera att bussen tyvärr inte kan ta rullstolar.  Tänk på de som är allergiska. Undvik att bära parfym och andra starka dofter.