Torsdag 13 augusti kl 18.00
Andas – danskonsert för kyrkorum
Om andningen som en fundamental förutsättning för dansen, sången och livet. Danskonserten är uppbyggd kring folkliga koraler och visor i egna arrangemang av folksångduon Lisa & Johan och nykomponerad dans av Waileth & Bardon, med utgångspunkt i vår erfarenhet av dans som andlig praktik.
Elin Waileth-Bardon & Emelie Bardon, dans
Lisa & Johan, folksångduo

Torsdag 20 augusti kl 18.00
Svensk barock och låttradition på barockviolin och nyckelharpor
Vi är alla bekanta med orgeln i kyrkan, men vilken musik spelade kyrkomusikerna på sina fioler och nyckelharpor under 1700-talet? En musikalisk upplevelse där gamla låtar får nytt liv
i täta arrangemang och ett innerligt samspel.
Ida Meidell Blylod & Johan Hedin

Torsdag 27 augusti kl 18.00
Nordisk sommarjazz – melodier av Jan Johansson, Monica Zetterlund, Svend Asmussen, Georg Riedel
Martin Berggren, piano
Anders Frostin, fiol
David Andersson, kontrabas

Fri entré.

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten har, vilket i dagsläget innebär att vi får vara max femtio personer vid sammankomster.